- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Morden24 #285 üzenetére
Nem, nem érted. Az nem zavart eddig se, hogyan néz ki, meg ilyenek. Sokan a BF2 után a Bf2142-t lehurrogták, nem tetszett nekik, pedig "csak" annyiban más, hogy más a környezet, a jövőben "játszódik". Persze ez sarkítva, leegyszerüsitve igaz, de mindegy. Nincsen a kettő között akkora nagy külömbség. Ergo, engem ez a rész is le fog nyűgözni, mint JÁTÉK! De, sejtem, hogy tele lesz bosszantó hibákkal. Pl kidobál az asztalra, igazi elfogadható ok nélkül. Tehát, azon, hogy rosszul van megírva ilyenekre gondolok, és nem olyanra, hogy mondjuk pirossak lennének a fák, és az nekem nem tetszik.
Bosszantó hibák, melyeket már előző verziókban (BF1942, BF2, BF2142) már megcsináltak aránylag jól, most megint kezdik majd elölről.
Nem érzem, hogy ezért én lennék a hibás, mert megveszem. Tetszeni fog, már a BÉTA is tetszett, pedig alig láttam belőle valamit, azt is max 10 fps-l.
De abban is biztos vagyok, hogy egy hónapon belül (de inkább 2 hetet adnék) jön a PECCS! Ha nem így lesz, igérem, hogy veszek wint! (ha mégis igazam lesz, akkor is megveszem persze)
(mondjuk a lentebb leírt alternatívákat figyelembe fogom venni, mindenkinek köszönöm az ötleteket, hogyan lehet olcsóbban EREDETI winem!) -
Allien
veterán
válasz
Morden24 #272 üzenetére
A kiadás napján meg KELL vennem, ez ugye EGYÉRTELMŰ (nem lehet kérdéses)! A szenvedély betegség nem ismeretlen, gondolom, csak sokan nem ismerik be (pl alkohol, játék, stb...). Szerintem jogossan lenne elvárható, hogy normálisabban megírják. Ha ez lenne az első esetük, még talán-talán.
A demo kérdés, ebben a játékban sajna nem jól működik. Mivel az egyébb fegyverek, és képességek külön szerehetőek meg, amivel teljesen mássá válik a játék. Van persze olyan game, ahol ez nem gond, jellemzően csak single playeres játékok. Megoldást persze nem tudok én se.Talán olyasmi kellene, mint a wow-nál. Lehet demóval játszani (időkorláttal), teljesen elkülönítve a ténylegesen megvett példányoktól, de az unlockokat beraknák, és tovább vihetőek lennének, ha valaki megveszi a demo után eredetiben. Bár, a csítereket sehogy se lehet teljesen kiszűrni.
-
Allien
veterán
válasz
Morden24 #265 üzenetére
Hát, ebben majdnem igazat adok. Persze, nem a warez itt a lényeg. Az teljesen elitélendő. Csakhogy ennek van egy másik oldala is. Melyik játékot vegyem meg a 20 közül? Csak egyet tudok. Namármost, a köv. hónapba jön ki az új Battlefield (konkrétumok következnek). Az eddigi BF részeket MIND megvettem eredetibe, azaz ez is KÖTELEZŐ darab lesz (nekem). Csakhogy a béta verziója alig fut 5-7 fps-l, azaz gépemet tákolni kell, ami egy dolog. A lényeg abban van, hogy az EA Games NEM tud normálissan megírni egy BF részt se (talán az első még úgy ahogy). Kihozták anno a BF2142-t, és már akkor bugos volt. Kiadtak egy hét után pecst hozzá, és újabb egy hétig senki se tudott vele játszani (multiban kidobálta az embereket pár perc után). Sorolhatnám, a lényeg, hogy olyat szeretnék megvenni eredetiben, amelyet normálisan megírtak, és ez lutri. Ha még se megy normálisan a game, nem vihetem vissza, mint egy hardvert 3 napon belül. Erre is igazán kitalálhatnának valamit, és a demó megsúgom NEM jó. Legalábbis pont a fent említett BF-ben nem. Tudom, használtam azt is. Nem mutatja meg a játék lényegét, max arra megfelelő, hogy megy-e gépeden.
A "helyes" talán az lenne, hogy aki warezol, az vegyen is eredeti termékeket. Volt egy kollegám, vezető beosztásban, az elvből nem vett egyetlen játékot se, hiába mondtam neki, hogy legalább azokat vegye meg, melyekkel tényleg sokat játszott, ráadásul Magyar nyelvre is lefordították, mert ez sokat segítene (és lazán megtehette volna).
Tehát, mind a két oldalnak kellene közelednie. -
Allien
veterán
válasz
Morden24 #262 üzenetére
Ööö, de ember. Elöbb többen engem néztetek hülyének, hogy viccelek. Akkor most vissza nyal a fagyi, jó? Ha az én munkámat nem becsülik megfelelő munka bérrel, akkor ugye én ha akarom (márpedig nagyon szeretném) se tudom megbecsülni a másikét, függetlenűl, hogy Bill Gates-nek, vagy dr Kiss István-nak hívják. Ha meg mindenkit megfizetnének relative normálisnak nevezhető munkabérrel, akkor ez megint problémákat okozna, hiszen pl rengeteg LCD/plazma TV-t kellene legyártani, meg Audi-t stb, ami ugye akkora környezeti károkat okozna, hogy az már tuti helyrehozhatatlan lenne.
A fogyasztói társadalom, és a demokrácia se tökéletes, és nem is lesz olyan, ami tökélees lenne.
Ja, most vicceltem, vagy nem? -
Allien
veterán
válasz
blueMerle #258 üzenetére
De valszeg azok az "üzletemberek" minden mást is lopnak, ennyi. Nem belőlük kell kiindúlni. Tudomásul kell venni, hogy van egy szint, ahol ez triviális, hogy MINDENT ingyé kapnak.
Ez jellemzően a legalsó néprétegek, meg a legfelsők. Az utóbbi inkább szégyelni való, szerintem.
-
Allien
veterán
Nemnem, én egy tanulatlan ember vagyok sima éretségivel. Csak sok "tanult" embert látok, akiknek igaziból fogggalmuk sincsen a való világról. Meg lehet nézni a mai cégeket managerek "irányítják". Életükben nem dolgoztak, azt se tudják igaziból mi kellene ahhoz, hogy több bevételük legyen a cégnél, mert tankönyvből (jobb esetben) "tanulták". Nézd meg a bkv-t. Jön egy manager, mit tanult az iskolában? Ki kell rugni 500 embert. Nem, nem managert, vagy vezető beosztásut (mert azokon lehet a legtöbbet spórolni), hanem legalulról. AZ, hogy hogyan fog gurulni az a busz, teljessen nem érdekli (meg fogalma sincsen róla).
De fenntartom a jogot, hogy rosszul gondolom, ez is csak egy felvetés, mert nem fogadom el azt a hülyeséget, amivel meg próbálnak etetni (pl hiradó).
Sorry... -
Allien
veterán
válasz
Morden24 #234 üzenetére
Ááá, Nekem nem!
Ha már gyenge gyerek vagyok, legalább így nagyot tudok rúgni. Tudom, hülye vagyok, de ez engem nem zavar. Aki meg így is elvisel, az tud(hat)ja, hogy nem gondolok mindent komolyan. Amit igen, arról meg tudja, hogy igen. Ha nem világos, az se baj.
Ja, mellesleg berosálnál (meg a Bill is), ha igazam lenne (cáfolni meg NEM tudtok, mert nincsen semmilyen konkrétumotok, ENNYI).Én legalábbis, ha véletlenül mondjuk 5E lenne, tuti vennék legalább kettőt. Régi gépre az is jó lesz még pár évig, elvégre még van win98-s gép is (nem nekem, de nem régen láttam egyet).
-
Allien
veterán
Én többet is adnék érte, tehát mondjuk egy új PC-s játék átlag árat, 10-12E pénzt. Valszeg, majd a win7-t meg fogom venni, bár, hogy jön a gyerek, és nem állami támogatásból fogom felnevelni, ez valszeg kérdéses lesz.
Akik ágálnak, hogy "nem drága", meg hasonló, ok, a Mikor soft csak próbából vigye le egy hétig az árát.
NEM MERI, mert lehet, túl nagy bevétele lenne. A szoftver "lopások" is fel vannak fújva. Nézzük, hogy mi kellene, hogy tényleg meg tudjuk venni azokat a termékeket, melyeket használunk? Nem kicsit több kereset. De, ez nem igaz, mert ugye a kereset növekedésével ugrás szerűen nőne a fogyasztás is, ami rengeteg problémát okozna. Ezért mesterségesen "csökkentik" a fogyasztást, nem itthon gyártanak termékeket, hanem kiviszik ázsiába.Pont azért, hogy ne kelljen normális bért fizetni. ENNYI! -
Allien
veterán
Ez is hülyeség, bocsi. Nem dohányzom, és alkoholt se fogyasztok! Nem úgy, mint a fórumozók 99%-a. Nem mondom, pár dologa tényleg többet költök, de ez is elvi kérdés. Uram bocsá, a tecsós virslit NEM fogom megvenni, meg hasonló olcsó sz*rokat, ennyi. Más "felesleges" dologra nem költök, nem elszórom hülyeségekre a pénzem.
Ugyanis, ennyi tellik jelenleg a "fogyasztói társadalomban" pont "fogyasztani" nem tudok.
-
Allien
veterán
válasz
kelzsoca #143 üzenetére
Mazohista vagyok, ÉN maradok! Menjenek inkább azok, akik ilyeneket mondanak! Anno, volt egy ilyen főnököm. Az pl meg volt győződve, hogy behozza egy rokonát hozzánk, és fél óra alatt betanítja.
Szerencsére ez az ostoba, és buta állat már nem dolgozik a cégnél.
Embernek se nevezném, de ez van, igaziból az állatoktól is elnézést kellene kérjek.
-
Allien
veterán
válasz
kelzsoca #135 üzenetére
Bocsi, az SAJNOS KELL!
A játékokra nem az van írva (o.k., a dobozra), hogy szükséges konfig: Linux, hanem WIN XP/stb. Ennyi.
Gondolom, nem véletlenül.
A víruskeresőröl meg nem én tehetek. Kipróbltam nem egyet, de biza, csak arra jók, hogy komoly erőforrásokat használjanak a gépemben, ha telepítek valamit, már köhögnek, és jópárszor kicsesztek velem. Tudom, nehéz a munkájuk, mert alig fizetik meg őket, hogy JÓ szoftvert írjanak.
Mindegy, mondjuk van a gépemen egy, ami free, de ha játszani akarok, le kell állítsam.
A többi még roszabb volt, még olyan is, amiért fizettem is.
-
Allien
veterán
válasz
Morden24 #126 üzenetére
Ja, bepálik a wincsim, akko mivan?
Nem bírja a metil alkoholt.
De mennyi verzió jött ki? SP1-2-3, ezen felül nem árt ugye a frissitett verziót leszedni. Én nem telepítek vírus keresőt, szintén elvből, mert nekem nem kell, mivel nincsenek személyes adatok a gépen, stb. Illetve, az összes igaziból szenyó (nem akartam sok csúnya szót írni, inkább hosszú sípszó), és mondjuk megakadájozza, hogy az eredeti játékomat normálisan használjam (ez sajna nem vicc, pl letiltja a punkbustert). Ha nagyon gáz van, format c:, és ennyi. Nem sajnálom a pénzt normálisan elkölteni, REÁLIS áron, én megveszem az eredeti játékot is, na, nem az összeset, mert annyi pénze még BILL-nek sincsen, de arányossan, a nagy átlaghoz képest elég sok eredeti gamem van. -
Allien
veterán
EZt se próbálták ki, szerintem! Lazán megtehetnék, hogy az XP árát (Home werzsün) leviszik, de mindig ezzel jönnek, hogy akkor se. A managerek ezt tanulták az iskolába, egyszer, a 60-s években bizti csináltak egy ilyen felmérést "Tecso" gazdaságos virslivel, mondjuk, és ez ragadt benne a managerek könyvében.
-
Allien
veterán
válasz
Morden24 #114 üzenetére
Jobb lenne, mert nem 20x tölteném le, hanem max 1-2 alkalommal. Nem kellene ilyen verzió, meg olyan.
Sőt, akár a munkahelyemen lenne egy közös lemez, az legalább 50 ember, a kódot meg ugye külön lehetne megkapni. De, ez nem érné meg a managereknek, mert akkor jelentőssen csökkenne az illegális felhasználás.
Nehogy azt higgyük, hogy ezt nem mesterségessen gerjesztik!
-
Allien
veterán
válasz
Depression #37 üzenetére
Ööö, ezt gondolom BIZTOS ki is próbálták, nem ám íróasztal mögül kiszámolták, ááá, biztos NEM!
A mai világba tuti megoldható, hogy az MS kaszáljon, ne a kereskedői lánc, mert ugye van steam, meg sok hasonló fínomság. Akár letölthető lenne torrenten, mint eddig, a kódot meg elküldik sms-ben, e-mailben, amiben akarják. Tehát, ha mondjuk adnák 8-10E forintért, ami mondjuk reális is lenne érte (a prémium xp persze több), és megnőne a fizetők száma 4x-sére, bizti nem érné meg.
Ja, és direkte nem azt írtam, hogy legalább 5x-6x ennyien vennék meg, mert azt már esetleg túlzásnak éreznék páran, pedig szerintem lazán elképzelhető, PONT azért, mert nem egy évre veszem meg.
De szigorúan szvsz
(szerény véleményem szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest