- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Morden24 #234 üzenetére
Ááá, Nekem nem!
Ha már gyenge gyerek vagyok, legalább így nagyot tudok rúgni. Tudom, hülye vagyok, de ez engem nem zavar. Aki meg így is elvisel, az tud(hat)ja, hogy nem gondolok mindent komolyan. Amit igen, arról meg tudja, hogy igen. Ha nem világos, az se baj.
Ja, mellesleg berosálnál (meg a Bill is), ha igazam lenne (cáfolni meg NEM tudtok, mert nincsen semmilyen konkrétumotok, ENNYI).Én legalábbis, ha véletlenül mondjuk 5E lenne, tuti vennék legalább kettőt. Régi gépre az is jó lesz még pár évig, elvégre még van win98-s gép is (nem nekem, de nem régen láttam egyet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest