- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Soha de soha nem értettem meg hogy valakinek komolyan van ezzel kedve/ideje szórakozni. Nem hiszem el, hogy ha valaki összedob egy konfigot komoly súlyos összegért, nem fér bele egy csóri eredeti windows. A notebookok/netbookok többségén is ott az eredeti. Az én notimhoz nem járt, kegyetlen 90 eurót szurkoltam le érte /win7homepremium/ és bármilyen hihetetlen ezzel nem kerültem az anyagi csőd szélére. Akinek van pénze notebookra vagy egy komolyabb konfigra, internet előfizetésre,...annak nem hinném hogy 90 euró okozna gondot.
Egyszerüen Wint lopni divat lett. Engem kinevettek a múltkor egy megbeszélésen, mert eredeti win van a gépemen. Üzletemberek, akik Audikkal, BMW-kel járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest