Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Ööö, ezt gondolom BIZTOS ki is próbálták, nem ám íróasztal mögül kiszámolták, ááá, biztos NEM!
A mai világba tuti megoldható, hogy az MS kaszáljon, ne a kereskedői lánc, mert ugye van steam, meg sok hasonló fínomság. Akár letölthető lenne torrenten, mint eddig, a kódot meg elküldik sms-ben, e-mailben, amiben akarják. Tehát, ha mondjuk adnák 8-10E forintért, ami mondjuk reális is lenne érte (a prémium xp persze több), és megnőne a fizetők száma 4x-sére, bizti nem érné meg.
Ja, és direkte nem azt írtam, hogy legalább 5x-6x ennyien vennék meg, mert azt már esetleg túlzásnak éreznék páran, pedig szerintem lazán elképzelhető, PONT azért, mert nem egy évre veszem meg. 
De szigorúan szvsz
(szerény véleményem szerint)
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- DXRACER Prince L gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A mai világba tuti megoldható, hogy az MS kaszáljon, ne a kereskedői lánc, mert ugye van steam, meg sok hasonló fínomság. Akár letölthető lenne torrenten, mint eddig, a kódot meg elküldik sms-ben, e-mailben, amiben akarják. Tehát, ha mondjuk adnák 8-10E forintért, ami mondjuk reális is lenne érte (a prémium xp persze több), és megnőne a fizetők száma 4x-sére, bizti nem érné meg.
Ja, és direkte nem azt írtam, hogy legalább 5x-6x ennyien vennék meg, mert azt már esetleg túlzásnak éreznék páran, pedig szerintem lazán elképzelhető, PONT azért, mert nem egy évre veszem meg.