Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ha kevesebbért adják és tényleg többet vesznek, akkor azzal az ő költségeik is nőnek: gyártási, support költségek. Tehát ez nem annyi, hogy ráböknek egy árra, és jó'vanakkor.
A másik meg az, hogy illene nem elfelejteni, hogy a warez ingyér' van, tehát elég nehéz árversenyt csinálni.
Persze, mindenki veri a nyálát, hogy ha olcsóbb lenne a Windows, akkor megvenné. De mennyivel olcsóbb? Én UK-ből rendeltem 26K-ért a HP retail Win7-emet.
Írnak itt olyanokat, hogy nekik 2500-ért érné meg a dobozos Ultimate. Hát persze, nekem meg Suzuki árban a Ferrari, 1 forintos benzinárral.El kéne hinni már a 10millió polihisztor országában is, hogy az MS valószínűleg jobb marketingeseket és pénzügyi szakembereket, közgazdászokat tud megfizetni, mint amilyen egy magyar fórum tagja - ha ebben tévednék, akkor ofkorsz meg lehet írni a CV-t, és lehet jelentkezni és jobban csinálni a dolgokat. Az MS biztos örülne, ha valaki egy ilyen egyszerű megoldással megduplázná a bevételt
Jobb lenne, mert nem 20x tölteném le, hanem max 1-2 alkalommal
És te mi a f_szért töltöd le 20x? Lejár a warez szavatossága, vagy mi? Záptojásszagú a vincseszter?
Nehogy azt higgyük, hogy ezt nem mesterségessen gerjesztik!
A warezt nem ők gerjesztik, maximum engednek neki, amennyire "kell".
EZt se próbálták ki, szerintem! Lazán megtehetnék, hogy az XP árát (Home werzsün) leviszik, de mindig ezzel jönnek, hogy akkor se.
És az miért lenne jó? Akkor nem csökkenne, hanem nőne az XP részaránya, ergo több humánerőt kéne fordítania a cégnek arra, hogy supportálja (amit egyébként átcsoportosítanak). Ez plusz költség lenne nekik.
Az érdekük az, hogy az újat vegyed, több okból is.Másrészt aki az elmúlt 8 évben nem tudott összespórolni egy XP-re, az holnap sem fogja feleáron megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest