Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Én nem telepítek vírus keresőt, szintén elvből, mert nekem nem kell, mivel nincsenek személyes adatok a gépen,
Hát végülis, ez is egy hozzáállás, mondjuk akkor OP rendszert minek használsz?
Az is csak egy szoftver.
(#133) sz.zoli25
Azért irtam hogy gépenként 5000-et szánnék rá...
Az asztalit meg ráadásul sokszor változtatom tehát dobozos kellene az meg horror áron vanNos igen, az egyik mondat üti a másikat.
Fizetnél érte, de nem ennyit, aztán meg írod hogy folyamatosan változnak a konfigokMi lenne ha 1-2 upgrade kimaradna és mondjuk abból meglenne a dobozos verzió?
Azt utána nem kellene eladni, meg cserélni több évig sem, az alkatrészeken meg mindig csak bukó vanBár ahogy az aláírásod nézem, még az se biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 - alap
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest