Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Morden24 #285 üzenetére
Nem, nem érted. Az nem zavart eddig se, hogyan néz ki, meg ilyenek. Sokan a BF2 után a Bf2142-t lehurrogták, nem tetszett nekik, pedig "csak" annyiban más, hogy más a környezet, a jövőben "játszódik". Persze ez sarkítva, leegyszerüsitve igaz, de mindegy. Nincsen a kettő között akkora nagy külömbség. Ergo, engem ez a rész is le fog nyűgözni, mint JÁTÉK! De, sejtem, hogy tele lesz bosszantó hibákkal. Pl kidobál az asztalra, igazi elfogadható ok nélkül. Tehát, azon, hogy rosszul van megírva ilyenekre gondolok, és nem olyanra, hogy mondjuk pirossak lennének a fák, és az nekem nem tetszik.
Bosszantó hibák, melyeket már előző verziókban (BF1942, BF2, BF2142) már megcsináltak aránylag jól, most megint kezdik majd elölről.
Nem érzem, hogy ezért én lennék a hibás, mert megveszem. Tetszeni fog, már a BÉTA is tetszett, pedig alig láttam belőle valamit, azt is max 10 fps-l.
De abban is biztos vagyok, hogy egy hónapon belül (de inkább 2 hetet adnék) jön a PECCS! Ha nem így lesz, igérem, hogy veszek wint! (ha mégis igazam lesz, akkor is megveszem persze)
(mondjuk a lentebb leírt alternatívákat figyelembe fogom venni, mindenkinek köszönöm az ötleteket, hogyan lehet olcsóbban EREDETI winem!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest