Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hmm arról az elcsalt 300 évről én is olvastam. Már nem emlékszem pontosan hogyan, de a régi és az új naptárak segítségével, pontosan ki lehetett számolni, hogy tényleg durván 300 év hiányzik. Ez is egy érdekes cikk alapja lehetne.
Én annak idején kiszámoltam azt hiszem. Nem túl nagy ördöngősség.
Csak azt nem értem mért nem került ez nagy nyilvánosságra...elvégre azért mégsem mind1 hogy 1711 van vagy 2008 :S Ráadásul a számítás elég egyértelmű volt.Amúgy a régi csillagok állásából nem lehetne pontossan kiszámítani, hogy hányban is élünk? Ugye az egyiptomi kultúrában is sok épületet tájoltak a nap felkeltének, napnyugtának, csillagok állásának stb... ergo ha tudjuk, hogy abban az időben hol is álltak azok a csillagok, akkor a mozgásuk, ismert pályájuk alapján, viszonyítva a mostani állásukhoz ki lehetne számítani, azóta hány év telt el. Az egyiptomi kultúra meghatározására, meg talán a c14 is elég pontos még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő