Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JulWCZar

senior tag

válasz Abu85 #92 üzenetére

Ezt ertem Abu, es amit a masik hozzaszolo irt, hogy ez a jovo zeneje. Tiszta sor.

No akkor viszont a szoftver kenytelen valtozni, a la iPad, vagy maradunk netbook teljesitmenynel, amit viszont ut az iPad.

Nincs kedvem leirni, nem olvasod el, vagy nem erdekel, Jobs is elmondja a videoban, tabletre tablet szoftver kell, vagy varazs hardver.

Te is irod, varazs hardver egy ideig nem lesz. Ez a proci biztos nem az, tudjuk hogy lassu Desktop windowshoz. Es GPU gyorsitas ide vagy oda, a Windows (pl. .net), a Windows alkalmazasok komplexitasa ha nem valtozik szamottevoen, akkor egy C-50-es teljesitmenyu Windows 8 tablet rosszabb elmenyt fog nyujtani, mint egy ket generacioval ezelotti iPad, a nevetseges kis arm cpujaval.

Leirtam a ket lehetseges iranyt: gyorsabb chipek (ez nem az), vagy rendeteg penz es ido butitott szoftverek irasara. Igaz, az iPaddal ellentetben meg a hardver platform is fragmentalt lesz. Hurra.

Ez a chip, ilyen kilatasokkal nem fogja a hasznalt iPad piacot se megrengetni. Nincs az a varazslat hogy desktop Windowssal megtaltosodjon, hiaba gyors a benchmarkokban.

Tenyleg leirtam tobb szemszogbol, es nem erdekel, csak kiragadsz reszeket, vagy elojossz a flashhel, de hat en is turelmes vagyok, leirom sokadjara is hatha.

Nem celom hogy felidegesitselek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés