Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz JulWCZar #96 üzenetére

Mint írtam Jobs azt mondja, ami a cég érdeke. Egyébként teljesen hülyeséget mond, mert a tabletre írt szoftver nem különbözik egy nem tabletre írttól. Annyi az eltérés, hogy más az input, így azt kezelni kell szoftverből, de a működésben semmi eltérés. Mivel a mobil irány már régóta tart, így eleve úgy írják a PC-re is az alkalmazásokat, hogy azok kíméljék az aksit.

A Windows 8/RT azoknak alternatíva, akik kompromisszummentes, PC-hez közeli élményt akarnak egy tablettől. Ilyet eddig senki sem kínált jól használható interfész mellett, így ez az új Windows legnagyobb előnye.
    A tartalomfogyasztós réteg az más. Annak továbbra is jó az Android vagy az iOS.
    Az a helyzet, hogy hiába neveznek egy piacra, inkább kiegészítik egymást az OS-ek.

A "jövő zenéjéhez". A mainstream dizájnú termékek nem attól nem jók a tabletbe, mert sokat fogyasztanak. Le lehet vinni a fogyasztást 5 wattra is. Persze ilyenkor már annyira vissza kell venni az órajelet, hogy az Atom és a Bobcat mag is erősebb lesz, de a fő probléma az, hogy nagy alaplap kell. Ez az akkumulátor helyére pályázik. Ez sosem fog megváltozni.

Nem idegesítesz. Mondtam, hogy felbaszhatatlan vagyok. ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés