- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
#06658560 #156 üzenetére
ezt mondtam én is...
Win8-on lehet ugyan színsémát választani de az csak és kizárólag a Startképernyőre fog vonatkozni meg a rendszerfunkciókra (fájlválasztó felület meg ilyesmi)... az appok csempéje minden esetben egyedi színű, csak az lehet, nincs is opció arra, hogy "rendszer színű" legyen...ellenben WP-nél ott lehet hagyatkozni a rendszer színére és olyan csempét készíteni az alkalmazásnak aminek a háttere átlátszó -> "rendszer színű" illetve ott az alkalmazásokon belül is visszaköszön(het) a kiválasztott színséma (világos/sötét) illetve a kiválasztott "rendszer szín" (komolyan nem tudom minek szokás ezt fordítani - Accent Color hivatalos nevén)...
mondom, én mindkét oldalt meg tudom érteni, azt is, hogy az alkalmazásoknak legyen egyedi színe, és azt is, hogy alkalmazkodjanak a rendszer beállításához... mindkettőre van pozitív példa és érv... az viszont tuti, hogy mindkét esetben az alkalmaázs készítőjének a dolga az, hogy eldöntse: a default csempeszínre épít vagy saját színt állít be háttérnek, és semmi képpen nem a felhasználó feladata/lehetősége ez és ez viszont egészen biztosan így van rendjén...
-
oO7
őstag
válasz
#06658560 #152 üzenetére
Windows 8-on a Metro appoknak mindig is saját színük volt... Windows Phone-on van egységes csempeszín, amire én mondjuk láttam iszonyat jól kinéző és igen kreatív felhasználási lehetőségeket, szóval azt sem tartom hülyeségnek... Blue-ban a kiszivárgott anyagokból kiindulva a szivárvány teljes palettájáról lehet majd színeket választani...
Ha meg nem a színek alapján keresel, akkor valószínűleg nem vagy ember
-
Tikakukac
titán
válasz
#06658560 #53 üzenetére
Hamis.
Mysoft konkrétan 11122 darab WIN7 alapú gépet árul, ami egy picit több, mint 0. És nem kifutók, első oldalon találtam 10-et ami 2 hónapnál nem régebbi.
Más: Zsír, de inkább jöjjön a kövi win, nekem továbbra is hiányoznak a menüsorok, mint olyanok. Ha ott sem lesz, akkor meg Linux lesz a vége nagyon úgy érzem...
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- iPhone topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest