Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Sub-ZeRo #109 üzenetére
Nem kell megvenni az új windowst, ez igaz. Viszont ha nem veszed meg akkor elbúcsúzhatsz egy csomó klassz=egyáltalán rendes tudd használni dologtól ami oprendszer függő a hardvered miatt. Ezt hívják úgy, hogy a választás adott, de erősen ajánlott az egyik opció
Továbbá a legnagyobb gondra (szerintem) a komplett menüsorok flippes animálós baromságára mai napig nincs tweak, ha lenne, váltanék én is, mert maga a rendszer jobb. De ilyen felülettel hányadékos.
-
Tikakukac
titán
válasz
#06658560 #53 üzenetére
Hamis.
Mysoft konkrétan 11122 darab WIN7 alapú gépet árul, ami egy picit több, mint 0. És nem kifutók, első oldalon találtam 10-et ami 2 hónapnál nem régebbi.
Más: Zsír, de inkább jöjjön a kövi win, nekem továbbra is hiányoznak a menüsorok, mint olyanok. Ha ott sem lesz, akkor meg Linux lesz a vége nagyon úgy érzem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest