- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #109 üzenetére
Szerintem amit én írtam, az nem zárta ki, amit te! Lehet benne magyarázó, illetve előre beállított készletek. Sőt! Nem is baj, ha van! DE hogy csak az van és kizárólag úgy használhatod, ahogy van, akkor is, ha neked az éppen nem tetszik, vagy kényelmetlen, azt butaságnak tartom.
-
oO7
őstag
válasz
Sub-ZeRo #109 üzenetére
"cask egy jó file explorer kell meg kicsit funkció gazdagabb gyári app-ok"
File Manager (Blue) és kicsit funkciógazdagabb gyári appok (ez konkrétan holnap)bár a fájlkezelő szükségességéről a modern appok mellett tudnék egy gyönyörű monológot írni... amiért itt nagy valószínűséggel megköveznének, keresztrefeszítenének, és felnégyelnének
-
Tikakukac
titán
válasz
Sub-ZeRo #109 üzenetére
Nem kell megvenni az új windowst, ez igaz. Viszont ha nem veszed meg akkor elbúcsúzhatsz egy csomó klassz=egyáltalán rendes tudd használni dologtól ami oprendszer függő a hardvered miatt. Ezt hívják úgy, hogy a választás adott, de erősen ajánlott az egyik opció
Továbbá a legnagyobb gondra (szerintem) a komplett menüsorok flippes animálós baromságára mai napig nincs tweak, ha lenne, váltanék én is, mert maga a rendszer jobb. De ilyen felülettel hányadékos.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Sub-ZeRo #109 üzenetére
Nme lopom, nem akarok szenvedni a friossítés nélküli windowszsla, meg amúgyis... De mirét nem opcionális ezt magyarázd meg, és ne azzal gyere, h ne vegyem meg, ez nem érv... A kérdésem az: mirét nem lehet ki-be kapcsolni, mikor a mcirosoft tudja, h ez sok emebrt eltántorít a win7ről váltásról
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest