- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
Crystalheart #8 üzenetére
köszönöm, általában tetszeni szokott az embereknek, és én büszkén mesélem. talán mert Ő az első, és remélhetőleg az utolsó Barátnőm.
ez most egy erősen rövidített változat volt, talán egyszer megírom egy személyes bejegyzésbe a hosszút, csak hogy én se felejtsem el(hajlamos vagyok rá... az első csókunkat is Ő mesélte el, mert így két év távlatából már csak annyi maradt meg, hogy volt olyan is... hiába no, öregszem
)
tánc: Devin Townsendet hallgatok, hosszú, erősen hullámos hajam van, és soha nem jártam fodrásznál, úgyhogy én se vagyok egy Adonisz
de nem ezen múlik
latintól én is rosszul lettem volna... mondjuk ki: buzis
ezért is választottam (ha már muszáj volt) az angol keringőt (még bécsi volt, az is szép volt)én se akartam menni... nekünk délutánonként volt, hetedik-nyolcadik órában... nekem se volt kedvem hozzá, sokszor voltunk úgy szobatársakkal (koleszban) hogy "megy a franc, aludjunk inkább" aztán jöttek a lányok, hogy induljunk, és rögtön több kedvem lett menni
-
Lenry
félisten
válasz
Crystalheart #6 üzenetére
furcsa dolog volt számomra a tánc, mert először nagyon nem akartam, aztán a végén abbahagyni nem akartam, és nem csak a(z akkor még jövendőbeli) Párom miatt, hanem... nem tudom miért. csak.
a táncpróbák alatt ismertük és szerettük meg egymást, pedig akkor már negyedik éve ugyanabba a középiskolába jártunk, évfolyamtársak voltunk, nap mint nap találkoztunk. magamban ezerszer köszönetet mondtam már osztályfőnökömnek aki rákényszerített, hogy táncoljak, mert egyáltalán nem akartam. hogy mit szalasztottam volna el...
(dióhéjban annyi a sztori, hogy én nem akartam szalagavatón táncolni, de kiderült, hogy kötelező, de nem volt párom, o.fő kijelölt egy lányt az osztályból, akinek szintén nem volt párja, de a csaj, legalább 30 cm-vel alacsonyabb volt, mint én, így nem tudtunk normálisan táncolni, ekkor jött a következő táncpartnerem, aki az első próbánk után eltörte a lábát, utána már nem sokan voltak, akinek nem lett volna partnere, Kedves Párom pont közéjük tartozott..., bocs a hosszú beleOFFolásért
)
szerintem érdemes valamilyen társastáncot kipróbálni... ha megvan a megfelelő partner, nagyszerű élmény táncolni, még olyan falábbal is, mint nekem van
-
Lenry
félisten
válasz
Crystalheart #4 üzenetére
nem vagyok eléggé elvonatkoztatott én ilyen dolgokhoz
de mostmár kicsit jobban értem. -
Lenry
félisten
szép történet volt (bár a végén kicsit összezavarodtam, hogy hogy került oda a Párja fiatalon
)
nem is tudok igazán mit mondani, így csak ennyi: köszönömde mégis leírok valami apróságot...
talán azért is tetszett ennyire, mert én a táncnak köszönhetem a Szerelmemet. Minket is a tánc és a keringő hozott össze, meg a véletlen. angol keringő volt, szalagavató. mikor végül előadtuk, abba sem akartuk hagyni, kétszer kellett eltáncolni, de én 12-szer is eltáncoltam volna szívesen. eszembe jutott, kicsit újra átéltem azt is. most boldogabb lettem. köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
lo „...őt veszik körül a hullámok, és csak sodorják, körbe-körbe… Mert elbűvölte az Operabál.” (novella)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest