Hirdetés
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
válasz
#65577472 #18 üzenetére
Na jó, de ha ez így lenne, miért botlik bele az ember ilyen sokat az ilyen termékekbe? Mégiscsak szükséges tesztelni, bemutatni ezeket is. (hülye hasonlat, de ott van alkoholista kapitány, aki önálló mizét csinált, kutya nem fog szavazni rájuk, de azért meghívják a médiába. Ezt nevezik színes tájékoztatásnak. Emiatt elképzelhető, hogy mégis megveszik páran, hiszen volt róla teszt, hírekben szerepel. Nem?
-
Tiédetis
senior tag
válasz
#65577472 #11 üzenetére
Nyilván nem bárkitől. Volt már Cubot telefonom, a célnak bőven megfelelt.
Eléggé beindult a márka termékeinek bemutatása, tesztelése. Ez tök jó, mert azért ez nem egy applé kategória. Kell az ismertetés, nem mindenki vesz 100k értékben telefont, azért vannak, akik 40-50ezres kategóriában keresgélnek, mert vagy nincs rá több pénzük, vagy feleslegesnek éreznek telefonálásra használt telefonra, ennél többet kiadni.
Csak ugye jelen esetben kérdés, hogy hazai forgalmazás, garancia van-e? (költői kérdés, tudom, hogy nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest