- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
sharkypeti #2995 üzenetére
A Lidlben még ma 3499 Ft/34 db (103 Ft/kapszula).
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
sharkypeti #2634 üzenetére
Nekem a Clubcard app-ban volt egy 780 Ft-os kupon, legalább 2 doboz Dolce Gusto kapszula vásárlása esetén.
-
válasz
sharkypeti #2634 üzenetére
Szerintem ezt DrBubo77-nek szántad.
-
válasz
sharkypeti #2592 üzenetére
Azt olvastam itt korábban, hogy ha állni hagyod a tartályban a vízkőoldós cuccot, az is segíthet.
Aztán mehet a vízkőtlenítés. -
Rage47
veterán
válasz
sharkypeti #2551 üzenetére
-
lmno
őstag
válasz
sharkypeti #2551 üzenetére
Dolce-gusto.hu, itt a korábban említett kuponnal.
-
r.levente75
addikt
válasz
sharkypeti #2510 üzenetére
Én kettő-max három havonta vízkőtelenítem a gépet. Hosszú távon megéri!
-
quad406
csendes tag
válasz
sharkypeti #2507 üzenetére
Remélem kapszula nélkül próbáltad felszívatni vele a vizet. Hideg állásban sem szív? Valami dugulás lehet. Én első körben megnézném, hogy nem dugította el valami a szűrőt a víztartály alatt. A géphez adott tűvel (Piccolo-nál a gép hátoldalán a víztartály mögött van) párszor átszurkálnám a tűt amin keresztül a gép a vizet fecskendezi a kapszulába. Ha akkor sem indul meg, akkor lehet, hogy valami vízkő pattant le valahol a rendszerben és az okoz dugulást. Keverj egy jó koncentrált citromsavas vizet, indítsd el vízkőmentesítő módban (Piccolo-nál a gombot hosszan nyomva amíg villogni kezd) és féldecinként engedd át a gépen hosszú szünetekkel, hogy legyen ideje hatni. Esetleg a talpat amit a gép rányom a kapszulára, azt is le lehet venni és kitisztítani a környékét. Itt a topicban is volt már róla szó. Ha jól rémlik Piccoló-nál le kell nyomni a kart kapszulatartó nélkül és akkor szemből nézve középen a kar alatt közvetlenül látszik egy milliméteres kis lyuk. Oda kell egy kis tűt benyomva kipattintani a talpat. Remélem sikerül elindítani! Sok sikert!
-
Muerte68
addikt
válasz
sharkypeti #833 üzenetére
akor a kompresszor-vagy a szivattyú lehet.
-
azbest
félisten
válasz
sharkypeti #831 üzenetére
a víztartály mögött, a készülék burkolatán van egy kis tartó, amiben dugulás elhárító kézí készülék található (tű). Azzal lehet próbálni a dugulást kinyomni a fecskendőből, ami a kapszulát lyukasztja.
Egyébként az a kerek műanyag borítású fém tárcsa, amiből a tű áll ki könnyen eltávolítható. Múltkoriban linkeltünk videókat is róla. Szóval lehet, egyszerűbb azt levenni és a mellékelt tűvel kitisztítani. Akkor látod is, hogy átlátsz -e a lyukon.
-
RBJ
addikt
válasz
sharkypeti #829 üzenetére
Hátsó tűvel próbált meg megpiszkálni a kifolyó nyilást. Hátha csak eltömődott.
Vagy tartályt rendesen a helyére tetted e stb. -
Muerte68
addikt
válasz
sharkypeti #825 üzenetére
Átszúrta a kapszulát?
-
RBJ
addikt
válasz
sharkypeti #825 üzenetére
Kapszula nélkül megyen e a víz stb stb.
-
tahepa
senior tag
válasz
sharkypeti #323 üzenetére
Magának is ha jól tévedek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest