- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
válasz philoxenia #20 üzenetére
"bébikatona" hmmm háth nemtudom, de nekem bőven elég volt a 9 hónap a 32 es petőfiből
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kéne nyitni a fáradt gőzben egy katonaélmények, sztorik, topikot, összejöhetnének az idősebbek is.
Hülye vagyok, van ilyen topik. [link]
Persze kicsit avítt már, meg a kilenchónapos bébikatonák írták a végét....
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
joghurt
addikt
Egy másik klasszikus esküszöveg:
"- Én, Kovács János honvéd esküszöm...
- Te, Kovács János honvéd esküszöl..."A tej élet, erő, egészség.
-
Tzombi
tag
válasz philoxenia #9 üzenetére
Most egy olyan házban lakom, ahol valamikor magasrendű katonatiszteknek volt a szolgálati lakása, csak később megvehették, utána eladhatták. Tudnék mesélni ezekről a magasan képzett volt tisztekről.
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....
-
Tzombi
tag
Jó! Akkor "csókos" voltam, legyen neked igazad. Bár azt hiszem, hogy erre jelzőre nem szolgáltam rá.
Az ottani laktanya kantint sem a kopaszok, és azt hiszem, hogy a kiképző tisztesek nem látták belülről, rajtunk kívül. Mondjuk be is voltunk ijedve rendesen.
Az alaki kiképzés egy részéről sikerült meglógni, a mai napig nem értem, hogy miért kellett annyit gyakorolni, hisz tök egyszerű. Nekem legalább is azt volt.
Az ünnepség alatt úgy mentünk, jöttünk ki-be, hogy azt még a tisztek is elismerték.
Nem tudom, hogy más egységeknél mi volt a szokás, de ott ahol én voltam (most már nyugodtan el lehet mondani: MN 1200) ez volt. történetesen 82-ben.Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....
-
philoxenia
MODERÁTOR
'87-'88 -ban voltam katona, nálunk is volt néha olyan, hogy az intelligensebb katonák jártak jól, de a századparancsnokunk úgy lett zászlósból előléptetve, hogy még a katonai főiskolát sem végezte el, ergo, a magához hasonlóakat szerette igazán. Az érettségi is ördögi praktikának tűnt előtte.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
őstag
Szerintem meg ahány laktanya, sőt, ahány század annyi szokás. Nálunk például a kopaszok is simán mehettek kantinba.
Továbbá nem tudom, Te mikor vettél részt eskükön, de ha megfigyeled ezt az írást, akkor politikai tisztről ír... az pedig nem ma volt.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
Omega81
senior tag
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
zsnep
újonc
A kötelező foglalkozásokon minden bakának részt kellett venni akármilyen csókos is volt.
A kantin meg egyenesen tabu volt a kopaszoknak... kisérő nélkül nem mehettek sehová sem, mert még menni sem tudta egyszerre.... főleg nem kantinba...
ami az eskühöz való menetelés gyaakorlását illeti nagyon furcsa lett volna, ha pont az a 3 rom ember csetlik botlik a sorban aki éppen előmondó az eskün. Egyébként mindig 1 előmodó volt az eskükön..... tapasztalatból írom mert vagy 15-20 at végigcsináltam
egyébként jó az írás csak nagyon szines -
veterán
Maksának volt egyilyen átköltött esküje:
"... Esküszöm, ha Hazámat egy gazdaságilag erős, és gazdagabb ország támadja meg, minden eszközzel azon leszek, hogy az utolsó akadályz is elhárítsam az útjából"A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Vakegérke
félisten
Így tényleg jó buli a katonaság.
Valamire azért kíváncsi lennék. Mit szóltak a nektek kijáró kivételezett bánásmódhoz a többiek? Nem irígykedtek? Nem haragudtak?Várom a folytatást.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
7
addikt
Mázlista!
-
tkazmer
addikt
jó írás!
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
JohnyBlue
addikt
Jó kis írás gratula
Sajna nekem már nem volt ilyen díszes Eskü tétel Az első napon, Tornateremben, Este, és aszem, torna cuccban Szép volt
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest