Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz #90088192 #46 üzenetére
Az én kislányaim boldogok, amiért aktívan teszünk is, és számomra nem is kell nagyobb elismerés, mint amikor magától jön megölelni, és elmondja, hogy mennyire szeret, meg anyát, meg a hugiját is. Ennél többet egy apa szerintem nem is kívánhat, csak folytatni kell ezt az utat.
Balázs - ha egyre gondolunk - autista, semmi értelme nem volt idekeverned, hacsak nem vagy te is autista, de igazából akkor sem. Ahogyan annak sincs sok értelme, amit csinálsz (janeszgollal együtt), mert véleményed persze lehet, de kívülállóként ez a fajta magabiztosság inkább kontraproduktív, mint előremutató.
-
janeszgol
félisten
válasz #90088192 #46 üzenetére
Huha. Erre nem lehet mit irni. Nem mondom hogy butasag, de azt sem, hogy nem az. Nagy falat lett.
Egy gyerek boldogsaga nem csak a szulotol es/vagy az intezmenyektol fugg. Vannak kesobb aktivalodo betegsegek, vannak balesetek, amiket bele kell kalkulalni, ha gyereket vallalsz.Vagy csak siman balszerencses pl a munka vilagaban, mint en. Igaz ez a boldogsagom csak kis mertekben rontja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest