Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az emberek furák lettek
- Tomb Raider Remastered I-III
- A következő felhőd otthon lesz
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudod ez nem ideológia, hanem tapasztalat, mert átéltem. Amíg bármely random ember nem képes magát kívülről látni, és egyáltalán felismerni a saját hibáit, addig azok a hibás viselkedés formák is tovább lesznek adva, nem csak a genallomany.
Sokszor leírtam itt, de lehet egy blogban ki fogom fejteni az egyik ok az idő/környezet amiért nem vállalok gyereket, a másik pedig pontosan az, hogy tudom milyen hibás embert sikerült kitermelnie ennek a mentalitasnak.
Ott a posztom, deklaráció, olvasd el. Nem viccből írtam, mégha nem is teljesen komoly a beszélgetés utánna.
Úgyhogy el kell gondolkozni azon is, vajon mennyi érzelmileg/szociálisan nyomorodott embert akarunk még legyártani, mert rossz sablont használunk, úgy hogy nem is tudunk róla.
Szegény Balázs kolléga, azért ismételgeti majd öntudatlanul amit, mert nem tudja felfogni valójában mit is jelent, a saját állapota, mert beteg. De pontosan látja a következményeit.
Így vagyok a dologgal, annyi a különbség, hogy én pontosan értem/érzem miért is vagyok beteg és tudatosan mondom ezt.(legnagyobb tiszteletem a Balázsnak)Nagyon kevés szülő akinek tényleg boldog lesz a gyermeke. Mert az hogy sikeres/jól keres van gyereke/felesége az egyáltalán nem egyenlő a boldogsággal. A boldogságot nem lehet sablonba önteni/általános jellemzőkkel leírni, ahhoz úgy kell felnevelni egy embert, hogy példa álljon előtte, mi is az, és képes legyen rá maga is.
Ma csak arra megy ki a játék, hogy a gyereket megtanítjuk más igényeinek megfelelni, de fogalma sincs arról valójában mire is képesek, vagy kicsoda saját maga.
Egy nagyon torz kép alakul ki benne saját magáról. Lehet itt hummogni, hogy ez nem igaz, és természetesen nem 100% igaz, de sajnos több mint 50% az is biztos.Ezek alapján gondold végig miért is szólok bele, úgy érzem, legalább felhívom a figyelmet, hogy az nem életcél, hogy gyerekem legyen, hanem az, hogy egy boldog ember legyek, amit át tudok adni a következő generációnak.
Ha ez nem megy, akkor az egész egy gyötrelem, hiszen ha hazudunk magunknak, akkor milyen jövőképe van a gyereknek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest