Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Ezt azért Te sem gondolod komolyan, ugye? De ha tényleg így van, hogy azért vesznek sokan AMD-t, mert később jól fog teljesíteni, akkor elég sokan benyalták az AMD marketinget. Azzal, hogy Te veszel egy használt kártyát nem fogod az AMD piaci részesedését növelni, mert azt már megvette egyszer valaki. Szóval érted.
-
Raysen623
veterán
Ha szabad megjegyeznem egy dolgot: én mindig új VGA-t veszek, amikor veszek. Viszont sokáig használom őket, és utána ha lehet el is adom. Tehát pont a két példa közt vagyok valahol. Valóban tartós VGA-nak tartom a jelenlegi AMD kártyámat, míg ezt a jóval korábbi NV kártyámról sajnos nem mondhattam el (3 hónap után kuka). Azóta persze változott a helyzet és már mindkét oldal termékével ki lehetett bírni huzamosabb ideig, ami jórészt a DX11 hosszú és szándékosan elnyújtott életének volt betudható. Most jön egy új API, amivel majd kiderül a régi VGA-kra vonatkozóan is mennyire használhatóak. Okos vásárló pedig most kivár a tesztekig. Nagy meglepetéseket persze nem várok személy szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest