Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
válasz
loszerafin
üzenetére
Overloading a túlterhelés, ha nem tévedek.
-
loszerafin
senior tag
Azt hiszem értem, mire gondolsz, de nem vagyok biztos a magyar elnevezésekben: "származtatás", overriding/overloading-ra gondolsz? Ott bizony játszik a láthatóság, nagyon is. És valóban érdekes téma, ez az egyik, amire vártam, hogy felmerüljön.
A másik az a protected láthatósággal kapcsolatos, és jó lenne, ha vki rákérdezne...
-
tgabi333
aktív tag
érdekes téma lehet még a származtatásnál bekövetkező felüldefiniálás esetén a láthatóság.
Pontosabban, hogy mikor számít egy leszármazott metódus felüldefiniáltnak jávában és ennek van-e köze a láthatósági szintekhez.
Ugye definíció szerint akkor számít felüldefiniáltnak, ha a szignatúrájuk megegyezik. Emlékeim szerint a láthatósági szint nem számít bele jávában. De van megkötés, hogy -azt hiszem - a láthatóságot csak "kifelé" lehet nyitni.
Itt be is jön egy másik érdekes téma ( ha erről is írnál nagyon király lenne ), hogy a paraméterek mikor felelnek meg egymásnak. Gondolok itt a származtatás kapcsolatára.
Új hozzászólás Aktív témák
- 250GB m-SATA SSD-k
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0420AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest