Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Szerintem még ez az árazás is mehetne feljebb. Ha én felelnék az ATI üzleti döntéseiért, akkor már 350-450 dodó lenne a HD 5850 és 5870 ajánlott árcédulája.
És ez miért lenne jó az AMD-nek? Merthogy nekünk így sem jó, úgy meg abszolút nem lenne jó, de már itt is súrolják azt a határt, hogy már magukkal csesznek ki. Példának okáért ha még vagy 2-3ezer Ft-tal felmenne az 5770 ára, máris GTX260+-ot vennék. De már egyáltalán nem is gondolkodom 5850-ben, pedig amíg 63K körül volt, gondolkodtam rajta, csak épp vártam, hogy csökkenjen az ára. Pfff.
Ha úgy lenne max a profit, hogy 350-450 lenne a kártyák ára, akkor annyi lenne az ára... Nem kell itt jótékony cégnek beállítanod az AMD-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi