- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
-
x63
aktív tag
Ja és a vsync -et itt kapcsold ki, mert EA úgy szereti.

-
x63
aktív tag
Megnéztem, lesújtó.
1280x800 -as felbontás mindenn maxon.
CPU 3,21 Ghz : rajtnál 15 autóval 28-30 fps
CPU 2,67 Ghz : ugyanaz 25-30
Szerintem ez nem nagy különbség, ha meg "eloszlik a tömeg" akkor 40-50 körül van mindkét esetben. -
x63
aktív tag
Jamby nehogy eladd már a procidat egy ilyen szar miatt.
Gondolkodj egy kicsit józanul, 2,9 Ghz nem elég egy autós játéknak, a játékot dobd ki és ne a procit.
Ha előre akarsz lépni a Memóriákat cseréld ki szerintem, hogy az FSB -t fel tudd emelni.
1066 Mhz -es Ramokkal 266 -os FSB -vel a szorzót visszaveszed, 11 -re.
A proci 2,9 Ghz -en megy de a rendszer jelentősen javul.
Nézd meg az Én konfigom fps -t nem mértem de folyamatos képet nem tudok kicsiholni a Shift -ből.
Megnézem neked mit számít a CPU ebben a játékban, de megjegyzem ATI kártyákat az EA le sem ***** -ja. -
Jamby18
senior tag
Kipróbáltam a SHIFT-et 1280x1024 8xAA minden magas beáll. 75Hz és nagy jó indulattal 2-3 fps-t nyertem számszerűsítve ami eddig 17 volt az most 20FPS- lett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jamby18
senior tag
Tuningolgattam
Először 211-re tettem itt boot-olt bejött a win megnéztem everestel 14,5 ös a szorzó így 3059 nél jártam.
Utána 222 re állítottam win után kékhalál, újraindította magát bejött a win ismét kékhalál szóval ezt hagytam.
És végül 219 ami járható út így 3175MHz-ben állapodtunk meg 9X OC... Ennyit tud
-
fekeandras
őstag
Boccs báázzeg, akinek reális a bann annak sötéttel van írva, nem? Örülök, hogy újra "közöttünk vagy"

pontosan

-
mexicanraven
senior tag
10k szerintem reális ár lenne érte.Az alaplapodba természetesen belemegy az összes Athlon II X2 és X4 proci is.Küldtem privátban valamit.

#19: te vagy kb a 10. ember aki benézi ezt...

Boccs báázzeg, akinek reális a bann annak sötéttel van írva, nem? Örülök, hogy újra "közöttünk vagy"

-
joey04
titán
-
fekeandras
őstag
Nem vagyok az a típus aki ha lenne valami gond nekiállna veled szájalni, hogy te mondtad te miattad van stb. stb. ha órajelet emelek nem lesz szerintem baja, ha már feszt akkor elképzelhető... ma az a 200FBS-t kicsit feljebb tornázom 230ig ha elmegy addig.
feketeandras: Ahonnan én szoktam vásárolni
AMD AM3 Phenom II X4 620 2.6GHz.
24 062.- Ft
Nem hinném hogy a mostanimat el tudnám passzolni egy 10esbe, azt se tudom mennyit és...(esetleg valaki tudja???) illetve a X4 proc AM3-as a lapom AM2+ abba belemegy??? illetve DDR2 ram megy bele 620nak jó az??10k szerintem reális ár lenne érte.Az alaplapodba természetesen belemegy az összes Athlon II X2 és X4 proci is.Küldtem privátban valamit.

#19: te vagy kb a 10. ember aki benézi ezt...

-
Jamby18
senior tag
úgy néz ki fekeandrást bannolták...

Nem biztos,
hallottam már olyat aki odaírja. -
mexicanraven
senior tag
-
Jamby18
senior tag
fekeandras jav. bocs

-
Jamby18
senior tag
Nem vagyok az a típus aki ha lenne valami gond nekiállna veled szájalni, hogy te mondtad te miattad van stb. stb. ha órajelet emelek nem lesz szerintem baja, ha már feszt akkor elképzelhető... ma az a 200FBS-t kicsit feljebb tornázom 230ig ha elmegy addig.
feketeandras: Ahonnan én szoktam vásárolni
AMD AM3 Phenom II X4 620 2.6GHz.
24 062.- Ft
Nem hinném hogy a mostanimat el tudnám passzolni egy 10esbe, azt se tudom mennyit és...(esetleg valaki tudja???) illetve a X4 proc AM3-as a lapom AM2+ abba belemegy??? illetve DDR2 ram megy bele 620nak jó az?? -
joey04
titán
-
Motion_Blur
félisten
"amúgy tegyétek az árnyékokat csak médiumra nálam segített valakinél meg nem"
Nálam nem sokat hozott, 40 fps-re alán 3-4-et

-
ftc
nagyúr
Havernál E2140 3Ghz s 1440*900-ban 3870-el 19-20 FPS kölcsönöztem neki 4730 ott meg 22-23FPS....
nekem meg ugynezzel a karival 35-50FPS egy x2 5200+ 3,1Ghz-n
amúgy tegyétek az árnyékokat csak médiumra nálam segített valakinél meg nem
-
mexicanraven
senior tag
Hát az tényleg qrvagáz, hogy ennyire kell alá a proci ahogy nézem a gépeteket (E6300@3,4Ghz és E5200@3,75Ghz) egyik sem mondható gyengének és mégis kevés!!
Ekkora egy szarfos optimalizálatlan programot így "félkészen" kiadni...Jamby18: Akkor nem marad más lehetőség mint a proci csere. Nem tudom, hogy ki tudja-e használni a 4magot ez a program de mindenképpen ez a jövő. Az Athlon II X4 620 nagyon jó áron van.Elpasszolod a tiédet, hozzácsapsz még 10k-t és lesz egy "erősebb" géped.
Nálam 1440x900-on, minden beállítás maxon van és megjegyzem, hogy nagyon szépen fut, teljesen akadásmentesen, minden optimális! Mondjuk ettől föggetlenül szereti ha van alatta órajel!

-
fekeandras
őstag
Hazamentem felrakom 3,7-re. Ha gyorsabb lesz akkor tényleg szarul van optimalizálva. Bár kijött a patch, én inkább nem rakom fel, mert a tapasztalatok alapján több a negatív változás, mint a pozitív..
Aztán le is szedem, mert vicc, hogy egy elég népszerű kormánnyal (Logitech MOMO) nem képes normálisan működni a játék...
Need for Speed ... no comment.

-
Motion_Blur
félisten
Hát az tényleg qrvagáz, hogy ennyire kell alá a proci ahogy nézem a gépeteket (E6300@3,4Ghz és E5200@3,75Ghz) egyik sem mondható gyengének és mégis kevés!!
Ekkora egy szarfos optimalizálatlan programot így "félkészen" kiadni...Jamby18: Akkor nem marad más lehetőség mint a proci csere. Nem tudom, hogy ki tudja-e használni a 4magot ez a program de mindenképpen ez a jövő. Az Athlon II X4 620 nagyon jó áron van.Elpasszolod a tiédet, hozzácsapsz még 10k-t és lesz egy "erősebb" géped.
Hazamentem felrakom 3,7-re. Ha gyorsabb lesz akkor tényleg szarul van optimalizálva. Bár kijött a patch, én inkább nem rakom fel, mert a tapasztalatok alapján több a negatív változás, mint a pozitív..
Aztán le is szedem, mert vicc, hogy egy elég népszerű kormánnyal (Logitech MOMO) nem képes normálisan működni a játék...
-
fekeandras
őstag
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem nálam is a proci kevés. 1680x1050, minden full, 8xAA, 8xAF és versenyben utolsó helyről 30 fps alá is leesik, átlag úgy 40 szerintem. De akkor fut szépen és élvezhetően, amikor 50-60 között mozog az fps. Alatta érezhetően lomha a játék + erre rájön az is, hogy a kormánymozdulatokra nagyon lassan reagál..
17-19 fps játszhatatlan kategória.
-
mexicanraven
senior tag
erről a játékról már több helyen is hallottam, hogy egyértelműen kijelethető, hogy a processzor igényei nagyok. volt akinek egy átlagosabb VGA-val és erősebb procival jobban ment, mint egy gyengébb proci/jobb VGA kombóval. nálam ez a game 3,75 Ghz-et is képes "elfogyasztani"

-
Zolaash
senior tag
-
Jamby18
senior tag
113 lekérés,de csak 2 hozzászóló

lezso6 értem -
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Jamby18
senior tag
-
Jamby18
senior tag
Passzold el a procidat és nyomj be a helyére egy Athlon II X2 procit.Azon húzol egy kicsit (+200-300mhz) úgy szerintem stabil 30fps körül lesz az átlagod.Viszont az elég gáz, hogy ilyen gépigényes lett a játék.
mod: vagy egy X4 620-at.
Ezen nem lehetne valahogy húzni, ha már a mostani AMD- jók tuningban nem tudom az én szériám is jó ebben.
Egyébként próbáltam tuningolgatni a procit van a biosba a Gigabyte-nak valami M.I.B (inteligent bla bla) ott volt ugye alapon nem volt kiválasztva semmi tettem egy 5% ost(ilyen lépésekben lehetett)
save&exit újraindítás azt hiszem ha 5Mhz-t emelt rajta,de a proci netezés vagy játék alatt állandóan 100% procihasználatot írt(megnyitottam a böngészőt és beszaggatott a zene, CoD,Grid laggoltak....nem tudtam mi okozhatta ezt másnap gondolkoztam hátha ez a bios-ban állított dolgok visszatettem auto-ra és ez megoldott mindent...
gondolom 200az fbs..de ebben a biosban nem igazán találtam állítási lehetőséget.
Csinálok 1 képet és beteszem ide,mit is kéne hogy állítani. -
fekeandras
őstag
Passzold el a procidat és nyomj be a helyére egy Athlon II X2 procit.Azon húzol egy kicsit (+200-300mhz) úgy szerintem stabil 30fps körül lesz az átlagod.Viszont az elég gáz, hogy ilyen gépigényes lett a játék.
mod: vagy egy X4 620-at.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Hát egy Athlon64 X2 manapság nem valami sok. Vedd vissza a vidkari órajeleit kicsit, és ha nem lassul, akkor bizony valóban CPU limit.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- További aktív témák...
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- iPhone 15 Pro Max 1TB fekete titán
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy csak nem akarok bűnbak lenni...