Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Hát én is.
Vezérléscsere megvolt, vízpumpával együtt, meg generátorszíjat, trafókat, gyertyákat, légszűrőt, olajszűrőt, olajat, lambda szondát, ablaktörlő motort, hátsó tárcsafékeket kapott, meg egy új hűtőt is. Az Opel nagy érvágás volt, de az az én hibám is volt, hogy gallyrament. Hamar autónak hamar vége lesz. A Levéltetű viszont márkaszervizben lett megcsinálva, garanciát is kaptam, van anyagi tartalék is, ha hozzá kellene nyúlni, szóval minden adott az életben tartásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vezérléscsere megvolt, vízpumpával együtt, meg generátorszíjat, trafókat, gyertyákat, légszűrőt, olajszűrőt, olajat, lambda szondát, ablaktörlő motort, hátsó tárcsafékeket kapott, meg egy új hűtőt is. Az Opel nagy érvágás volt, de az az én hibám is volt, hogy gallyrament. Hamar autónak hamar vége lesz. A Levéltetű viszont márkaszervizben lett megcsinálva, garanciát is kaptam, van anyagi tartalék is, ha hozzá kellene nyúlni, szóval minden adott az életben tartásához.