- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Something_ #18 üzenetére
Nem.Ez tesztelt telefon.
pl. felénk 14 napon belül meggondolhatod magad, és visszaviheted. .Akkor is ha nulla baja. Ezt is eladják később refurbishedként.Csak külföldön van annyi gerinc a szolgáltatóban, hogy kiírja : refurbished.
-
válasz
Something_ #103 üzenetére
Te jó ég, dehogy feltételezem, hogy nem mondasz igazat, csak szeretném minél élethűbben reprodukálni az ismerősöd esetét és úgy előadni a T-nél, ezért akartam volna beszélni a sráccal.
Köszönöm szépen
-
válasz
Something_ #101 üzenetére
PÜ-ben tudsz adni nekem egy elérhetőséget hozzá ?
-
FefeeX
veterán
válasz
Something_ #91 üzenetére
Hogyne lenne, a szolgáltatók zsinórban vesztik a pereket. Alapvetően nem is foglalkoznak vele, mert kevés olyan ember van, aki félmilliókat tud nélkülözni évekig. Ez nekik aprópénz... Vagy egy ismerősöm, aki meg szeret pereskedni, két kórházat, elektromos műveket sápolt már le... Sok parasztság van amit a szolgáltatók megtesznek, és lazán védhetetlen...
-
FefeeX
veterán
válasz
Something_ #83 üzenetére
A személyes vásárlásra is áll a 3 napos, DE itt azzal van a probléma, hogy ők máshogy értelmezik az új készülék fogalmát...
Gyakorlatilag azt is el tudom képzelni, hogy ezek az 1bites Tmobile dolgozók tényleg azt hiszik, hogy ezek a készülékek teljesen újak (hiszen kinézetre abszolúte ilyenek), és ezért nem is értik a problémát...
-
válasz
Something_ #83 üzenetére
Tudom, de nem igy tortent. Ebbol kell gazdalkodni
-
fazr
senior tag
válasz
Something_ #62 üzenetére
Ha visszakapja a telefon árát, akkor a szerződés előtti állapot áll vissza. Az már más kérdés, hogy jelenleg ő nem kérheti vissza, mert a vevő elsősorban cserét kérhet és ha ezt az eladó nem tudja teljesíteni, akkor a vevő visszakérheti a vételárat.
-
válasz
Something_ #62 üzenetére
Ennél kicsit bonyolultabb a helyzet, de annyit elárulok, hogy nem két év hűségre vettem. Annyi a lényeg, hogy nekem nem kell pénz. Nekem telefon kell.
De viccet félretéve: vételárat visszakérhetek? Akármennyi volt is az?
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Something_ #19 üzenetére
Rendben.
Voltak itteni hírdetés, hogy Ő vesz egy I4S és eladja a telefont. Aki meg venné, pont hibás készüléket kap és csak egy refurbishedet kapna.
Mekkora pofára esés lenne, mint eladó és vevő számára.
-
válasz
Something_ #18 üzenetére
ZSÍR új alatt normális Apple dobozosat értesz minden kellékkel együtt?
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Something_ #14 üzenetére
Ha nem adtak telefont, akkor simán elálhatsz a szerződéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest