- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
ittakary #102 üzenetére
Minek? Ugyan annyit fog mondani, mint amit en elmondtam. Nem hiszel nekem?
Nem kapcsolodott be a kepernyo, hangszoro, kozben lehetett hivni, de semmi jelzes. Kikapcsolni, ujrainditani sem lehetett.
Kb 1 honapos volt a telo, bevitte a T-hez, bent tartottak, majd visszahivtak es kapott uj dobozban, uj tartozekokkal, foliaval egyutt egy zsir uj iphonet.
Ha ez segit, akkor asszem a pesti uti tesconal a t-ben volt. -
fazr
senior tag
Warranty Checkbe írd be a Refurb iPhone szériaszámát és az ott szereplő dátumok alapján be is van bizonyítva, hogy az nem új.
-
Something_
őstag
Jobban jártál volna ha neten, webshopból rendeled meg. Ott 3 napon belül szó nélkül cserélniük kell egy újra. 8 napon belül pedig minden szó nélkül elállhatsz a vásárlástól.
A Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálljon.
Ez csak WebShop-ra érvényes, a személyes vásárlást passzolom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Apple Authorised Service Provider, besz@rnék, ha ide vinnéd, akkor ugrana a gari..
(#45) FefeeX: Én is így gondolom!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az a baj, hogy ez már az Apple "f@szsága", szerintem... Ami valahol jó, valahol nemjó.
Mert a tény az, hogy Te beviszel egy vadi új gyári hibás készüléket, erre hozzád vágnak valami olyat, ami lehet, hogy épp az egyik óceánban úszott egy hetet, csak megtalálták, javították..
Én megpróbálnék valami márkaszervizet, aminek nincs köze a T-hez. Westend mellett a Váci úton van valami Apple valami, múltkor elmentem mellette.
Bár az a baj, hogy ha beadod szervízre, akkor is lehet, hogy ilyet kapsz, akkor meg töknyóc.
-
eredeti dobozt, tartozékokat visszakérték? mikor az enyémet cserélték, csak a telefont kérték be és csak egy telefont kaptam 1 hét múlva, csereként.
hackeeeee #37 - de hát az ájfon kötelező jótállás alá esik. amit te idemásoltál meg a nem kötelező jótállású 10k alatti cuccokra vonatkozik. ne keverjük meg szegény srácot még jobban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezt olvasd csak el.
Létezik a jótállásos termékekkel kapcsolatos hasonló szabályozás, mely éltetheti a fentiekben említett tévhitet, a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, mely az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szól.
E szerint ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest