Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
Én örülök, hogy jót szórakoztok rajta, csak igazából egy rendkívül hasznos alapfunkció maradt ki...
Nektek melyik kellene?? Amelyik működik, de nem néz ki olyan jól, vagy amelyik csicsás, de sokat szív vele az ember? Mert itt részemről erről van szó és másoknak is ez a véleménye.
De hogy ne csak fikázzak: szép- és gyors ez a verzió
-
Speed®
titán
Ha már így előtérbe került a topik, két kérdés/kérés tőlem is (sry ha volt már, alig vagyok mostanában
):-megoldható lenne az, hogy a privátoknál a régi mód is választható legyen?
-akár a régi módiban kilistázott X privát egyszerre törlésére, akár a jelenlegi rendszerben egy adott felhasználóhoz kapcsolódó privátok egyszerre törlésére valami megoldást lehet eszközölni?
-(bónusz) "önprivi" leterhelné a rendszert, vagy mi az oka a megszűntetésének?Lenne még jópár dolog, de elég ennyi bemelegítésnek
Kíváncsian várom a választ, és ezúton is köszönöm a tengernyi fáradozást
-
burgatshow
veterán
-
doc
nagyúr
na jó, csak ha van mondjuk értesítőm, többnyire ki szoktam törölgetni a felesleget, csak egyet hagyok
így viszont ha nem a legrégebbit hagyom megy, kapásból nem értem mi van, mert csak egy hozzászólást látok, az előzményeket nem. meg ha több post is volt, mindenképp plusz legalább egy kattintás. nem mintha belehalnék, meg nem ettől fogok ínhüvelygyulladást kapni, de azért elég kényelmetlen
bocsi, de nekem ez a része nem jött be
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

):

Azt hiszem megyek aludni...