Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
engem az zavar, hogy a kb. 15 megnyitott fül, ahol az engem érdeklő, de a 30-as limitbe bele nem férő totyikok voltak megnyitva, mennek a kukába

tényleg, ezt a 30-as limitet nem lehetne kicsit megemelni? nagyon kevés...
mondjuk az nagyon jó, hogy lehet külön is kérni e-mail értesítőt, szerintem ez messze a legjobb újítás az új motorban
-
doc
nagyúr
na jó, csak ha van mondjuk értesítőm, többnyire ki szoktam törölgetni a felesleget, csak egyet hagyok
így viszont ha nem a legrégebbit hagyom megy, kapásból nem értem mi van, mert csak egy hozzászólást látok, az előzményeket nem. meg ha több post is volt, mindenképp plusz legalább egy kattintás. nem mintha belehalnék, meg nem ettől fogok ínhüvelygyulladást kapni, de azért elég kényelmetlen
bocsi, de nekem ez a része nem jött be
-
doc
nagyúr
azért az szerintem elég gáz, hogy a totyikfigyelő csak egy hozzászólás linkjét küldi, sokkal jobb volt a régi
egy pörgősebb topicban így rákattintok az értesítőre, utána a topiccímre, hogy olvashassam az új postokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Sorozatok
- Autóhifi
- Futárcégek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Spórolós topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi