- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
engem az zavar, hogy a kb. 15 megnyitott fül, ahol az engem érdeklő, de a 30-as limitbe bele nem férő totyikok voltak megnyitva, mennek a kukába
tényleg, ezt a 30-as limitet nem lehetne kicsit megemelni? nagyon kevés...
mondjuk az nagyon jó, hogy lehet külön is kérni e-mail értesítőt, szerintem ez messze a legjobb újítás az új motorban -
doc
nagyúr
na jó, csak ha van mondjuk értesítőm, többnyire ki szoktam törölgetni a felesleget, csak egyet hagyok
így viszont ha nem a legrégebbit hagyom megy, kapásból nem értem mi van, mert csak egy hozzászólást látok, az előzményeket nem. meg ha több post is volt, mindenképp plusz legalább egy kattintás. nem mintha belehalnék, meg nem ettől fogok ínhüvelygyulladást kapni, de azért elég kényelmetlen
bocsi, de nekem ez a része nem jött be -
doc
nagyúr
azért az szerintem elég gáz, hogy a totyikfigyelő csak egy hozzászólás linkjét küldi, sokkal jobb volt a régi
egy pörgősebb topicban így rákattintok az értesítőre, utána a topiccímre, hogy olvashassam az új postokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest