Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Mára meg csak bedobálják a villanyszámlát a postaládába. Fene...
-
Andie
őstag
Welcommbekk cimbora!

Látom a húsvéti sonka, torma, nomeg a mézes házi kikúrált végre. Boldog vagyok!
Remek kis egypercesek, hogy ON is legyek. Leginkább a saját sztorid fogott meg, talán mert Rólad szól, talán mert szex is van benne, de lehet, hogy a többi pusztán bunkóság és mások kihasználása.
Ám ez utóbbi... hmm.. Mármár biztam benne, hogy lesz egy jó kis prüttyprütty, erre leforrázod itt a hallgatóságot - hát nem lettem volna a helyedben koma.
Én még ilyen szituban nem voltam, lévén nemnagyon járkáltam még mások házába (sem villanyórásként, sem egyébként), de erősen foglalkoztat a gondolat.
Egy ismerős mesélte: zárat cserélni mentek a hölgyikéhez. Nem ez a csini fajta, amolyan 120 kilós, brünhilda jellegü, ám akkora csöcsökkel, mint a ház. Átlátszó otthonka, meredező bibék... Izzadtak rendesen a zárcserénél, pedig nem volt egy SzépHeléne, mint mondtam, node a férfi az férfi...
Mondjuk az sem lehet egy utolsó, ha az apjuk menetközben tér haza...
Ha van ilyen sztorid még, csámcsognék rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi