Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bargain

tag

válasz DonDragonka #18 üzenetére

Az történt, hogy a közelben található multi műszaki áruház akciózza a 42WLG66 Tv-t.
    Meg is örültem, hogy nem kell felutaznom Budapestre, így ma elmentem abban a reményben, hogy megnézhetem, esetleg egy kicsit tesztelhetem is.
    A formája ugyanaz mint a 37''-os készüléké, felbontás (full HD) és kontrasztbeli különbség van a két készülék között, gondoltam valamiféle véleményt tudok róla formálni.
    Sajnálatos módon a készüléket úgy helyezték el az üzletben, hogy csak kb 50 cm-es távolságról lehetett megtekinteni. A hátam mögött 2 m magasan dobozokban álltak egyéb tv-k, azok között átlátni sem lehetett.
    Egy Toshiba DVD volt csak rákötve, scart kábellel meghajtva.
    Arról ment egy demó dvd film. Valami katasztrófálisan gyenge képet láthattam így, szemcsés, zajos, elmosódott szinte nézhetetlen volt. :F
    Mivel a tv melletti táblán fel volt tüntetve az importőr neve (ami egyébként egyezik az általam fentebb megadott linken található céggel) és elérhetősége, ezért rögtön onnan felhívtam Őket és a következő tájékoztatást kaptam. Valóban Ők Magyarországon a hivatalos márkaképviselet és az importőrök is. Rajtuk múlik az hol lehet ma ebben az országban Toshi Tv-ket kapni.
    Jeleztem számukra, hogy szeretnék vásárolni egy 37WL66 tipusú készüléket és megkérdeztem, hogy a Dunától keletre ajánljanak már nekem egy boltot ahol meg tudom nézni, esetleg megvásárolni. Az a választ kaptam, hogy sem a Dunától keletre, sem nyugatra, de még Budapesten sem kapható ma 37WL66 készülék, ugyanis még náluk a márkaboltban sincs most ilyen készülék. :O
    Csókolom!!! :W Ez ma Magyarországon a Toshiba márka képviselet? :(
    Láthatod nem vagyok egy könnyen feladó típus, Én is beleszerelmesedtem ebbe a Tv-be egy kicsit, de most kezd nagyon alábbhagyni ezen érzésem.
    Gondolj bele, megveszem, elhozom, netán valami baja lesz akkor nézegethetek itt a tiszántúlon a 3 év kamu teljes körű garanciával. Nincs ezeknek még készülékük sem, nemhogy országos szervízhálózatuk hozzáértő szakemberekkel, alkatrészekkel felszerelkezve.

Üdv

Cukor az élet, csak tudni kell szopogatni!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés