- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
válasz
TompapaTM #11 üzenetére
Így van családtag, legyen akármilyen fajtájú is!
Mi most két kiscicát nevelünk. Padlásbontás volt a disznóólaknál, aztán találtunk két macsekot... Szemük nyitva volt, úgyhogy kb 10-14 naposak lehettek.
Na beraktak őket egy dobozba tettem alájük friss szénát, feltettem őket egy másik padlásra. A nyávogásból, majd rájön az anyjuk, hogy hol vannak a fiai.
Nos 1 nap után keserves nyávogást hallottam. Felmentem a padlásra. Hát csak az egyik macska volt ott a másikat elvitte az anyja. Király. Fogtam egy fecskendőt, melegítettem egy kis originál tehéntejet, aztán cumiztatás. Két óránként...
Vártam, hogy jöjjön az anyja. Nem jött. Na 3 napig ez ment, aztán lehoztam. A szobánkban jól elvolt, két óránként, majd később 3-4 óránként etetés. Szerencsére az éjszaka kevés kivételtől eltekintve nyugodtan telt.
Telt múlt az idő, megint kesetves nyávogás jön a padlásról... Hát az a nyomorult féreg anyamacska visszahozta a másikat is. Azt is lehoztam. Úgyhogy etetem őket, mostmár lassan elfogadják a junior Whiskast. Sokat játszanak, ha itt vagyok a gépnél akkor a lábfejemen alszanak. Nagyon szeretjük őket, nem adnám oda őket semmiért
(Csak egy megjegyzés: Természetesen nem akartam beleavatkozni a természet rendjébe, nem akartam minden áron macskát, de valószínű első ellése lehetett a macskának, azért nem fordított még elég figyelmet a fiaira. Amikor felraktam a padlásra a dobozt a macsekokkal, raktam az anyának is kaját, de a fiával nem törődött, csak megette az ételt és ment is. Ja és a ''vicces'' az egészben, hogy pisilni és kakikni sem tudott, amit először lehoztam. Nekem kellett dörzsölgetni, hogy megkönnyebüljön... mire erre rájöttem ahhh. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest