- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsunami
senior tag
Én még nem ellenőriztem ma, csak tegnap. Kb egy hete kaptam levelet, hogy lesz emelés, azóta semmi. Szerintem ha otthon leellenőrzöm, nem fogok gyorsabb netet látni.
Anno még felhivtam a szolgáltatóm, hogy mikor lesz emelés, azt mondta febr 28.-ig megtörténik.
Mondjuk nekem alap 4 megabit van, de annyival is jön a cucc, látszik hogy van benne tartalék. Szerintem a tied is jöhetne gyorsabban. Ha 2 megabit a max nálad, akkor eléggé messze lehetsz a központtól, legalább 3-4 km. Talán fent laksz valamelyik hegyen?
A telefonos csak azt mondja neked amit betanitottak neki, hogy lerázzon, mert hülyének néz.
Mindenesetre én viszonylag közel lakom hozzá, mégsem gyorsabb. Ha felhivom őket, és azt mondják, hogy ''ez van'', akkor bemegyek, és leorditom valaki fejét. Ugyanis látszik hogy van benne tartalék, mert abból lehet látni ha nem menne tovább, hogy az adott sávot se nagyon éred el letöltés közben. Ugyhogy ha tényleg emelnek, akkor teszem azt 4 ről 5 re felmegy.
Na bumm, legalább látom hogy nem parasztvakitás a dolog, tényleg ez a határ.
Igazábol nem érdekel különösebben, hogy 4 vagy 8, csak az emberek hülyitését nem szeretem.
Kiváncsian várom, hogy mit mérek otthon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mikrotik routerek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Szemüveges topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest