Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
válasz
sirarcheer #110 üzenetére
Nálunk működött most megin megy 4-5 megával de hol van az a 8 hoz feltöltés meg mindíg atompontosan a 250 +1-2 persze 512 helyett..
Én megvárom a március végét ha akkor is ilyen trágya lesz lemondom nem érdekel, nem magyarázza meg nekem sehogy, ha egyszer működött 8megával 2 hétig rendesen, akkor mitől állt vissza 4-5re. Az meg a másik ha a 8megát nem bírják tartani akkor mi lez velük később már most kevés a 8 a kábellel szemben, egyszerűen nem versenyképesek, és aki nem versenyképes az bele fog dögleni. Vagy idejön és azt mondja sorry nincs 2 hónapig se telefon se net mert fel kell tépni a kábeleket az utcán és a házban is?? Vagy, hogy gondolják a jövőt nem értem. ha én 8ért fizetek akkor nyolcat akarok ha a felét kapom akkor a felét akarom fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Első és valószínűleg utolsó írásom ide, a Logoutra. Számtalan cikket, hírt olvashattunk...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest