Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
Itt szeretném leszögetni, hogy a sorozat esetében a tuningot, az eredeti értelmében fogom használni: optimalizálás.
Ezt nem olvastad??Gondolom a szerzőnek van némi fogalma arról is hogy hogyan lehetne magasabb órajeleket elérni a laptok alkatrészeinél, de nem ez volt a célja a cikk írásával.
-
yash
senior tag
KÖVETKEZŐT!!!
NAGGYON JÓ! Nekem is van notim, és imádom, ha tudom miről van benne szó! Nemrégóta foglalkozom a témával, pár dolgot tudtam, de azt hiszem kell még egy-két cikk tőled ;)
-
Tomka4
csendes tag
Értem és meghajlok.Ezeket nem lehet tuningolni hivatalossan.
Pedig hogy szeretném.
[Szerkesztve] -
Tomka4
csendes tag
Klassz a cikk de hogy tudom a leírtakból a lapostoppot feljebb húzni?De tényleg sokat tanultam a cikkből.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hm. Honnan szeded a PLL áramköröket?
Nekem pár asztali alaplap hasonló áramköre + főleg feszszab kapcsolása kéne. Az nincs? ;-)
(De komolyan, az asztali alaplapom erősen alultáplálja a procit, és BIOSból nem állítható rajta fesz...) -
Elrood
őstag
A második generációt, a forradalmi változást hozó i915-ös mobil chipset (i915PM/GM + ICH6-M) Alviso néven, 33%-kal megnövelt FSB újabb Pentium M generáció Sonoma maggal, PCI-express, SATA, Express Card foglalat, újabb Wlan vezérlő.
Én úgy tudom, hogy ezt hívták Sonoma platformnak, és a Pentium M magot pedig Dothan-nak. -
zolle
tag
hogy a PLL szexi lenne azt kétlem, de érdekes a cikk, várom a folytatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest