Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petek
tag
Itt szeretném leszögetni, hogy a sorozat esetében a tuningot, az eredeti értelmében fogom használni: optimalizálás.
Ezt nem olvastad??Gondolom a szerzőnek van némi fogalma arról is hogy hogyan lehetne magasabb órajeleket elérni a laptok alkatrészeinél, de nem ez volt a célja a cikk írásával.
-
yash
senior tag
KÖVETKEZŐT!!!
NAGGYON JÓ! Nekem is van notim, és imádom, ha tudom miről van benne szó! Nemrégóta foglalkozom a témával, pár dolgot tudtam, de azt hiszem kell még egy-két cikk tőled ;)
-
Tomka4
csendes tag
Értem és meghajlok.Ezeket nem lehet tuningolni hivatalossan.
Pedig hogy szeretném.
[Szerkesztve] -
Tomka4
csendes tag
Klassz a cikk de hogy tudom a leírtakból a lapostoppot feljebb húzni?De tényleg sokat tanultam a cikkből.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hm. Honnan szeded a PLL áramköröket?
Nekem pár asztali alaplap hasonló áramköre + főleg feszszab kapcsolása kéne. Az nincs? ;-)
(De komolyan, az asztali alaplapom erősen alultáplálja a procit, és BIOSból nem állítható rajta fesz...) -
Elrood
őstag
A második generációt, a forradalmi változást hozó i915-ös mobil chipset (i915PM/GM + ICH6-M) Alviso néven, 33%-kal megnövelt FSB újabb Pentium M generáció Sonoma maggal, PCI-express, SATA, Express Card foglalat, újabb Wlan vezérlő.
Én úgy tudom, hogy ezt hívták Sonoma platformnak, és a Pentium M magot pedig Dothan-nak. -
zolle
tag
hogy a PLL szexi lenne azt kétlem, de érdekes a cikk, várom a folytatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest