Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Logitech egereknek szerintem a Setpoint a leggyengébb része. Nekem egy Mx5000-es szettem van a noteszhez, leginkább az egeret használom belőle. Ez ugyebár BT-s és szerintem a legjobb vezetéknélküli egér, ami eddig a kezembe került. Szívesen kipróbálnék egy ilyen VX-et, csak eddig nem volt szerencsém a nem BT-s wireless egerekkel. Valahogy mind lassabb és pontatlanabb volt, mint ez. Később ''ébredtek fel'', nem követték rendesen a mozgást.
Ez a BT-s egér sem tökéletes...A notesz beépített BT-ával többet hibázik, mint a saját vevőjével és telepíteni sem egyszerű. Driver...ebből kéne jobbat írnia a Logitechnek, mert ha valamit elcseszek a talapítésnél, akkor nagyon nehéz javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest