Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Ebben igazad van, de aki Mac-et vesz, annak a külcsín is fontos és csak egy barebone közelítheti meg a Mac-ek minimalista méretét és kinézetét.
Például ha én legközelebb gépet veszek, akkor mindenképpen fontos lesz az hogy kicsi legyen és ezért hajlandó vagyok felárat is fizetni. Ezért fogok valószínűleg egy Mac mellett dönteni, ha 5-600 k akkor is. Kiszámoltam, hogy hasonló méretű és tudású gépet PC-ből kb ebben az árban tudok kihozni. Pl a 24''-os monitor, ha nem gagyit veszel (legyen mondjuk Dell, vagy NEC), akkor az jelenleg is meghaladja a 200k-t. És egy barebone-t nem nehéz 300k-ig tornászni. Most nincs kedvem kikeresni, de nemrég még itt a PH-n is volt szó 1 milliós barebone csúcsgépről.
Ezt korábban is leírtam, hogy ez nem az elsőgépes gyerekek szórakozása. Ezt az veszi meg, aki egyébként más területen is baromira ad magára és kevésbé a pénz dominál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest