- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
Szia!
Nem lesz könnyű dolgod... Nálam egyedül a Mandriva 2008 Spring alatt ment rendesen minden (a wifi ndiswrapper-rel), de ez a linux nem tudta lekapcsolni a gépet. A többi általam próbált disztró (SuSE 10.3 és 11beta, UHU 2.1, Fedora 8 és 9preview, SimplyMepis) alatt valami nem ment rendesen, volt ahol a hang sem, ill a wifi egyiknél sem. Túl sok időt nem szántam rá, így nem tettem rá lan-ra, hogy kerítsek hozzá ndiswrappert.
Illetve még a PCLinuxOS 2007 vitte rendesen wifistől (ugyancsak ndiswrapper), de itt meg a képernyő felbontásával nem jutottam dűlőre. Így most XP Home-val megy...
u.i.: Ahol használtam az ndiswrappert, ott az rajta volt a telepítőlemezen.
Az Ubuntu teszt még hátra van, de az előzetesek alapján ehhez a művelethez külső monitor is kell. mert a sajátján valami nagyon elbaltázott felbontást állít be, és így nem látom a menüt (Kubuntu).
-
Belba
őstag
Kösz...
Nem akartalak lelombozni szept.11-én, amikor frissen-boldogan áradoztál, de azt sem hittem, hogy csak 1,5 hónapig tart a lelkesedés. (Nekem legalább 1 évig simán minden ment rajta.)
Szerintem gyorsan ad el valakinek (lehetőleg idegennek, akivel nem találkozol többet!) most még garanciával könnyebb megszabadulni tőle és vegyél egy normális notebookot.
(Vatera?... TeszVesz?...)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés Gondolom többen találkoztak már az egyik hipermarket új akciójával, a 99 990...
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest