Új hozzászólás Aktív témák

• Xmodule

őstag

Ismét írok. Most kis idő elteltével kicsit más a véleményem a laptopról. Szóval Vistát felraktam de minek? A fujitsu oldalról leszedtem ha VGA drivert de nem tette fel, mert valami hibát észlelt...Érdekes. Lehet, hogy csak nálam van igy nem tudom. De így nem lehet kihasználni a vga teljesítményét. Ez az egyik. A másik. Linuxot eddig még egyet sem sikerült feltennem úgy, hogy az 100% osan menjen. Hol hang nem volt, hol pedig kép??
    A felbontáson szinte mindig kellet állitani. Hang az sehogyan sem ment fel és körbenéztem neten eddig még nem sikerült hangot belöni senkinek ez a lapi+linux alá. Amiket probáltam: Ubuntu 7.04(kép szerkesztés után van hang nincs), Debian(kép jó hang nincs.), Fedora(feltelepitette de utánna se kép se hang), Uhu(már a HDD-t nem látta az elején), és most legutobb az Ubuntu 7.10 et próbáltam de még a rendszer sem tölt be. Bejön a telepítés képernyő rámegyek a telepítésre, gondolkozik egy kicsit majd üres kép és ennyi. Érdekes. Véleményem: A modement teljesen feleslegesnek találom benne inkább több a gond vele mint a haszon! A VGA egy rakás szxr!A hang kari szintén!
    Nem hiszem, hogyha most vennék lapit akkor ezt megvenném. De mondjuk, ha a gyártó rendesen csinálna drivereket akkor nem hiszem, hogy gond lenne! De gondolom beleszxrik az egészbe mivel ez ilyen olcso kategória minek is törje magát.

Új hozzászólás Aktív témák