- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Ismét írok. Most kis idő elteltével kicsit más a véleményem a laptopról. Szóval Vistát felraktam de minek? A fujitsu oldalról leszedtem ha VGA drivert de nem tette fel, mert valami hibát észlelt...Érdekes. Lehet, hogy csak nálam van igy nem tudom. De így nem lehet kihasználni a vga teljesítményét. Ez az egyik. A másik. Linuxot eddig még egyet sem sikerült feltennem úgy, hogy az 100% osan menjen. Hol hang nem volt, hol pedig kép??
A felbontáson szinte mindig kellet állitani. Hang az sehogyan sem ment fel és körbenéztem neten eddig még nem sikerült hangot belöni senkinek ez a lapi+linux alá. Amiket probáltam: Ubuntu 7.04(kép szerkesztés után van hang nincs), Debian(kép jó hang nincs.), Fedora(feltelepitette de utánna se kép se hang), Uhu(már a HDD-t nem látta az elején), és most legutobb az Ubuntu 7.10 et próbáltam de még a rendszer sem tölt be. Bejön a telepítés képernyő rámegyek a telepítésre, gondolkozik egy kicsit majd üres kép és ennyi. Érdekes. Véleményem: A modement teljesen feleslegesnek találom benne inkább több a gond vele mint a haszon! A VGA egy rakás szxr!A hang kari szintén!
Nem hiszem, hogyha most vennék lapit akkor ezt megvenném. De mondjuk, ha a gyártó rendesen csinálna drivereket akkor nem hiszem, hogy gond lenne! De gondolom beleszxrik az egészbe mivel ez ilyen olcso kategória minek is törje magát.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés Gondolom többen találkoztak már az egyik hipermarket új akciójával, a 99 990...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest