Hirdetés

2020. augusztus 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ktg3


ktg3
(őstag)

erre nem tudok mit mondani...
nagyon szép!!!

(#2) deadguy válasza ktg3 (#1) üzenetére


deadguy
(aktív tag)

Én egész nap ezen gondolkodtam: vajon mit is akart jelenteni ez az álom? Kiváncsi vagyok, ha látnám ezt a lányt, felismerném-e és talán lenne folytatása a történetnek..... :F

(#3) Dictator^


Dictator^
(veterán)

ezek az álmok a durvák, velem is volt, hogy sokszor ugyanazt a szépet álmodtam, de nem tudtam rájönni mai napig mi volt az értelme és hogy ki is lehet benne..
a tömör lényeg hogy az álom vége fele futottam egy aluljáróból felfele, és vmilyen épületbe talán egy váróterembe kerültem, ahonnan el kellett mennem, egy lánnyal találkoztam (indulás előtt) és amikor rámnézett mindig felkelltem, sosem tudtam milyen az arca...és ezen töprengtem már sokat de sehova nem tudom tenni...fura régebben sokat álmondtam ezt is meg amugy is, mostanság meg kb 1 havonta 3szor...jó lenne tudni mitől van, de amikor belebonyolodnék rájövök, hogy az időmet vesztgetem mert sosem fogom megtudni..

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#4) norbiphu válasza deadguy (#2) üzenetére


norbiphu
(senior tag)

Lehet összefutsz vele valamelyik nap az utcán :). Azért ha így lesz mindenképp számolj be róla, az koronázná ezt az a szép álmot :)

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#5) Agostino válasza deadguy (#2) üzenetére


Agostino
(őstag)

Üdv.

Most mondhatnám azt, hogy lapozz fel egy álmoskönyvet, talán okosabb leszel, de nem teszem, mert egy adott dologra több magyarázat van, hol pozitív, hol negatív, így csak még jobban összezavarodnál. Gondold azt végig, jártál-e kávézóban, tetszett-e egy lány, esetleg nem szeretnél-e egy nagyobb lakást... Régebben ezt szoktam eljátszani egy furcsa álom esetén, és 70% ban meg tudtam tippelni miért álmodtam azt, amit. Manapság nem szoktam álmodni semmit sem. Kaptam egy álomcsapdát 2 éve, azóta 3 alkalommal álmodtam, vagy csak reggelre elfelejtettem, de az majdnem ugyan az. Nevetségesen hagzik, talán az is, de igazat beszélek.

                                                       if only you knew how bad things really are

(#6) bbchris


bbchris
(senior tag)

Lehet hogy csak mélyen aludtál el és egy pillanatra közel kerültél a túlvilághoz . Én is álmodtam már hasolnót és még mindig élek pedig már régen nem kellene lennem , elvileg . Érdekes dolgok az álmok , ilyenkor alvás közben állítólag az ember lelke a teste felett lebeg az ún. ezüst szálon ami összeköti a lelket a testtel . Aztán megesik hogy a lélek valamiért elindul kalandos útjára az asztrális világba ahol aztán ha nem vagy elég ügyes akkor igencsak összekuszálódnak a dolgok . Persze ébredéskor ugye ijedt voltál ami természetes . Lehet hogy pont itt valami olyasmi volt hogy túl mélyen aludtál el és egy pillanatra a másvilághoz közel kerültél de aztán az életösztön simán megmentett . SZerintem pont fáradtabb voltál ezen a napon és így mélyen aludtál , lehet hogy ''théta'' állapot alatt egy kicsivel . Szal szerintem nincs miért aggódni . Azért légy körültekintő az életben . Nem mindig kell szószerint érteni az álmokat néha elrejtve vannak benne az infok .

(#7) deadguy válasza Agostino (#5) üzenetére


deadguy
(aktív tag)

Hát épp ez a fura, hogy az általad felsorolt dolgok közt egy sem történt meg ill. nem gondoltam rá... mindenesetre felkészültem, hogy mit fogok tenni, ha összefutok ezzel a lánnyal... az arcát nem tudnám felidézni, de valahol tudom hogy ha látnám, tudnám hogy Ő az. Most már kiváncsi vagyok, elvégre 28 év alatt nem volt ennyire intenzív(?) álmom, illetve ami ennyire megfogna az ébrenlét óráiban is.

bbchris: tetszik a válaszod, magam is valahogy errefelé ''hajlok''.

[Szerkesztve]

(#8) bbchris válasza deadguy (#7) üzenetére


bbchris
(senior tag)

AMi az én tapasztalatom az hogy főleg ezek a vissza-alvós álmok különösek főként reggeli órákban . Én már annyi de annyi érdekes álmot álmodtam és mind 90%-ban reggel vissza-alváskor .

(#9) deadguy válasza bbchris (#8) üzenetére


deadguy
(aktív tag)

Pedig ez tényleg más volt. Úgy értem ha csak egy szimpla álom lett volna, nem törődök vele, de ezt épp ezért írtam le, hogy emlékezzek rá. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy... na ez vadul hangzik: szóval remélem, ha nem csak lelki fáradtságról, illetve emlékről van szó, hanem valami ''evilágon túli'' dologról, akkor folytatódik... vagyis hogy álmomban.. szóval érted.

(#10) bbchris válasza deadguy (#9) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Értem persze , csak arra figyelj nehogy rabult ejtsenek az álmok , ha kell minden jön magától . Biztos megkapod a választ hogy miért is álmodtál ilyet . AMúgy ugye olyan fehéres volt az a lány ?! Olyan fehér ködszerű teste volt ugye ?

(#11) deadguy válasza bbchris (#10) üzenetére


deadguy
(aktív tag)

Nem. Teljesen ''valódi'', már amennyire beszélhetünk ez esetben valódiságról.

(#12) bbchris válasza deadguy (#11) üzenetére


bbchris
(senior tag)

Lehetséges hogy itt nem is a lány lesz a lényeg hanem lehet hogy a helyszín ?! Azt már tapasztaltam hogy néha az álmokat nem szószerint kell érteni . Néha olyanokat hallani hogy csak néz az ember . Ami felettéb fura az álmokban az az érzések , a valóságban nem is érezni olyan jól a hangokat és illatokat mint az ember álmában , tudom ez más téma de gondolom ezt te is tapasztaltad már . Lehet hogy egy kávéházban fogsz megismerkedni egy lánnyal , lehet de az is lehet hogy nem - lehetséges hogy máshol fgosz találkozni azzal a lánnyal majd később . De arra figyelj álmaidban hogy néha vicces dolgok vannak azaz megtréfálnak most pl az volt nekem is egy spontán délutáni alvásomon hogy valami edényből öntött ki az öcsém egy folyadékot ami 50× jobban égett mint a benzin és Buturbunak hívták , szal vannak ilyen fura poénos részek . Ugye ez eleve balgaság pedig tényleg nagyon eredeti volt és a szagát is éreztem ami nem is tudom hogy mihez hasonlítani mert nem benzin vagy olaj hanem valami édeskés illata volt . Lehet hogy csak az álomnak bizonyos része igaz , de az is lehet hogy csak simán jön egy komolyabb megfázás és egy kicsit beteg leszel és így próbálja az álom tudtodra adni . Bár ugye ezt sose adja Isten ! De az is lehet hogy csak illene egy társat találnod , bár nem tudom hogy nős vagy-e akkor bocsika hogy ilyet írtam . SZal majd kiderül .

(#13) westlake


westlake
(félisten)

nekem olyan erzesem volt az iras olvasasa kozben, mintha egy romantikus konyvbol olvasnek egy reszletet.. bar sosem olvastam ilyen jellegu konyvet, de szerintem ez oda illo.. sot.. az effajta fogalmazas beillene barmilyen konyvbe.. gratulalni nem fogok hozza, hiszen ez nem egy ''mu''.. engem tenyleg az irasmod fogott meg.. szerintem neked tudatosan kellen ilyen dolgokat irnod.. ;)

[Szerkesztve]

Play nice!

(#14) SlayR


SlayR
(senior tag)

Ez az álom dolog tényleg elgondolkoztatja az embert...mostanság elég sok mindent álmdok és nagyon sokat rengeteg ismeretlen hely és ismeretlen személy van az álmaimban régebben mindig olyan helyekkel és személyekkel álmodtam akiket ismerem. Mostanság mintha eg yteljes másik életet élnék az álmaimban nemtudom hova tneni sokszor elgondolkozok rajta hogy talán ez valami a jvőmmel kapcsolatos vagy csak úgy van néha borzongató érzés amikor a tartalmába belegondolok egy egy álomkalandomnak.

(#15) deadguy válasza westlake (#13) üzenetére


deadguy
(aktív tag)

Köszi :B

(#16) Sir Kán válasza deadguy (#2) üzenetére


Sir Kán
(csendes tag)

Azt mondják az ''okosok'' (alváskutatók), hogy mindenki álmodik rendszeresen, maximum nem emlékszik rá. Ha valaki szeretne ezen változtatni, sokat segít, ha reggelente, közvetleül ébredés után elmélázik azon, hogy álmodott-e és ha igen, mit. Ekkor még valószínűleg emlékezni fog, és a rágondolással rögzül az emlék, ami egyébként teljesen elveszne felkelés után. Ez persze nagyon nehéz ha minden reggel sietni kell valahova, hiszen akkor épp azon igyekszünk, hogy minél inkább a valósággal foglalkozzunk.... gyanítom, hogy sokaknál épp emiatt alakul ki a ''nem szoktam álmodni'' c. dolog.
Az hogy a hajnali órákban vannak a tisztább, érdekesebb, kevésbé öntudatlan álmok nem véletlen. Ezt azzal magyarázzák, hogy az agynak kevesebb pihenés kell, mint a test többi részének, tehát ilyenkor az agy már ''ráér'' faja kis virtuális valóságokat meg érdekes sztorikat kitalálni. Ezt kifejezetten segíti, ha hajnalban felébred az ember és kitisztítja, ''felébreszti'' az agyát.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.