- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr faustus
senior tag
válasz
Evilangel #179 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy Te, Kalandor és még néhányan ezt a fajta jogalkalmazást helyesnek tartjátok, anélkül, hogy meg tudnátok mondani, mi alapján kellene ezt bárkinek tudnia, hogy ebben az esetben lop.
Annyira ritka eset az, hogy ebből komoly probléma adódjon, hogy jelen pillanatban bármilyen megoldást jónak tartok.Ha majd sokszor lesz ebből probléma, akkor majd kaphat egy külön PTK bekezdést ez a kérdéskör.
-
-
Vérboci
addikt
válasz
Evilangel #170 üzenetére
ezt nem tudom...
Én mondjuk csak 1milla körüli ill. feletti összeget vinnék be, azt is csak akkor, ha van esélye, hogy rajtam keresnék.
Szökőév február 29-én, hajnali 4 óra 9 perckor, teliholdnál a hortobágy közepén egy csészeallj mellett talált 1 milliárdot tuti nem jelentenék be -
bozont
veterán
válasz
Evilangel #155 üzenetére
Valamilyen szinten igaza van mindkét félnek. Az erre vonatkozó jogszabályokat én is már elég elavultnak tartom, nemártana újragondolni őket, kibővíteni.
Szerintem korlátozásokkal könnyen megoldható lenne az is, hogy elkülönítsünk egy kevéske sávszélességet bárki számára (egy 5-6 kb/s elég is lenne böngészni meg ilyesmi). És itt jönnek képbe megint a szolgáltatók, mielőtt bárkit is felelősségre vonnánk, nekik megadni a szükséges információt és segítséget. -
dr faustus
senior tag
válasz
Evilangel #114 üzenetére
Mondom, itt az számít, hogy mit mond a bíró, hiába variálunk itt különféle analógiákkal.
Elég szűk azoknak a dolgoknak a köre, amiről feltételezhető, hogy ingyen használható, hogy szándékosan elérhető bárki számára. A többi lopásnak vagy jogosulatlan használatnak minősül. A vezetéknélküli hálózat is alapból ilyen, még akkor is, ha van rá ellenpélda.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- PlayStation 4
- BestBuy ruhás topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Honor 90 + gyári gyorstöltő
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest