Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takemoto
csendes tag
Ha jól emlékszem, akkor gamfos voltál. Én is az vagyok jelenleg(1-2 hét és államvizsgázok
). Régen az ETR 1-es volt, de tavaly nyáron átálltak az ETR 3-ra. Tiszta gáz a tárgyjelentkezés. Az 1-esnél úgy volt, hogy csak azokat a tárgyakat mutatta és vehetted fel, amiket még nem teljesítettél. Nah, ez már a múlté. Ez a szutyok ETR 3 kidobja azokat a tárgyakat is, amiket már teljesítettél és felveheted újra őket. Külön meg kell keresni, hogy miket teljesítettél és miket nem. Utána rá kell keresni tárgyfelvételnél a nem teljesített tárgyra és csak úgy lehet felvenni. Nálam szívás lett volna, ha kimarad egy tárgy emiatt és még egy félévet rá kellett volna húznom... 
De szép is volt anno, amikor csak pár katt és megvolt az elő tantárgyfelvétel. Az órarend összeállítás akkor is és most is szívás. Volt, hogy déli 12 órától egészen 23 óráig nem engedett be
Nah meg olyan is, hogy szobatársam bent hesszelt a koliban és ő fél óra alatt lezavarta az egészet, én meg 3 óra múlva is csak a login-nál tartottam
. Így msn-en átküldtem neki a nevet és a jelszót, valamint, hogy mit hova kell felvenni és 5 perc alatt készen is volt vele ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jaaa, és most már 3 fordulós a regisztrációs hét. Bármelyik forduló után megszüntethetnek órákat. Szóval oda kell figyelni rendesen. Én előző félévben belefutottam egy ilyenbe a 2. forduló után. Az egészben az volt a "poén", hogy állítólag csak olyan órákat szüntetnek meg, amikre nincs meg a min létszám, de amin én voltam az full-on volt
Az egyik tanárhoz valahogy nem akart senki se jelentkezni, így a másik tanár csoportjaiból megszüntettek 2-t és így rákényszerítették a hallgatókat, hogy ahhoz a tanárhoz vegyék fel
Éééés vajon miért nem akarta senki se oda felvenni....(#7) j0k3r! jaja, aki a suli belső hálózatát használja az előnyben van ilyenkor.
Kicsit hosszúra sikerült és lehet kicsit off is, bocsi!

-
puttputt
őstag
Ja, én meg azon röhögtem nagyon, mikor kiderült, hogy a Neptunra alap belépési jelszónak mindenki születési dátumát adták meg.
Az egy dolog, hogy az emberek 80%-a meg sem változtatta...
A másik, hogy a Felhasználói nevek rendszerint ki voltak függesztve valamilyen okokból a faliújságra.
Akkor már csináltak volna egy "Nyilvánosan Beletekintek Mindenki Személyes Adataiba, Jegyeibe és Jelentkezem Helyette is Vizsgára (
), Írogatok a Nevében" fórumot. Úgy kevésbé tűnt volna amatőrnek. 
A szép az volt, miután elsők közt cseréltem jelszót (ráadásul nem a kizárólag ajánlott és elvárt numerikusra, hanem "vegyesre", és a rendszer még épp kiépülőben volt a TO-n is -, sietve rohantak hozzám (és az általam befűzöttekhez), hogy azonnal variáljuk vissza a jelszavainkat, mert így nem férnek hozzá az adatbázishoz (még-amíg be nem fejezik a teljes rendszerkiépítést/telepítést (adminfelület...)).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Régen az ETR 1-es volt, de tavaly nyáron átálltak az ETR 3-ra. Tiszta gáz a tárgyjelentkezés. Az 1-esnél úgy volt, hogy csak azokat a tárgyakat mutatta és vehetted fel, amiket még nem teljesítettél. Nah, ez már a múlté. Ez a szutyok ETR 3 kidobja azokat a tárgyakat is, amiket már teljesítettél és felveheted újra őket. Külön meg kell keresni, hogy miket teljesítettél és miket nem. Utána rá kell keresni tárgyfelvételnél a nem teljesített tárgyra és csak úgy lehet felvenni. Nálam szívás lett volna, ha kimarad egy tárgy emiatt és még egy félévet rá kellett volna húznom... 
Nah meg olyan is, hogy szobatársam bent hesszelt a koliban és ő fél óra alatt lezavarta az egészet, én meg 3 óra múlva is csak a login-nál tartottam
. Így msn-en átküldtem neki a nevet és a jelszót, valamint, hogy mit hova kell felvenni és 5 perc alatt készen is volt vele ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az egyik tanárhoz valahogy nem akart senki se jelentkezni, így a másik tanár csoportjaiból megszüntettek 2-t és így rákényszerítették a hallgatókat, hogy ahhoz a tanárhoz vegyék fel