Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Ja, én meg azon röhögtem nagyon, mikor kiderült, hogy a Neptunra alap belépési jelszónak mindenki születési dátumát adták meg.
Az egy dolog, hogy az emberek 80%-a meg sem változtatta...
A másik, hogy a Felhasználói nevek rendszerint ki voltak függesztve valamilyen okokból a faliújságra.
Akkor már csináltak volna egy "Nyilvánosan Beletekintek Mindenki Személyes Adataiba, Jegyeibe és Jelentkezem Helyette is Vizsgára (), Írogatok a Nevében" fórumot. Úgy kevésbé tűnt volna amatőrnek.
A szép az volt, miután elsők közt cseréltem jelszót (ráadásul nem a kizárólag ajánlott és elvárt numerikusra, hanem "vegyesre", és a rendszer még épp kiépülőben volt a TO-n is -, sietve rohantak hozzám (és az általam befűzöttekhez), hogy azonnal variáljuk vissza a jelszavainkat, mert így nem férnek hozzá az adatbázishoz (még-amíg be nem fejezik a teljes rendszerkiépítést/telepítést (adminfelület...)).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest