Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Takemoto

csendes tag

válasz mephi666 #11 üzenetére

Ha jól emlékszem, akkor gamfos voltál. Én is az vagyok jelenleg(1-2 hét és államvizsgázok :DD ). Régen az ETR 1-es volt, de tavaly nyáron átálltak az ETR 3-ra. Tiszta gáz a tárgyjelentkezés. Az 1-esnél úgy volt, hogy csak azokat a tárgyakat mutatta és vehetted fel, amiket még nem teljesítettél. Nah, ez már a múlté. Ez a szutyok ETR 3 kidobja azokat a tárgyakat is, amiket már teljesítettél és felveheted újra őket. Külön meg kell keresni, hogy miket teljesítettél és miket nem. Utána rá kell keresni tárgyfelvételnél a nem teljesített tárgyra és csak úgy lehet felvenni. Nálam szívás lett volna, ha kimarad egy tárgy emiatt és még egy félévet rá kellett volna húznom... :W
    De szép is volt anno, amikor csak pár katt és megvolt az elő tantárgyfelvétel. Az órarend összeállítás akkor is és most is szívás. Volt, hogy déli 12 órától egészen 23 óráig nem engedett be :((( Nah meg olyan is, hogy szobatársam bent hesszelt a koliban és ő fél óra alatt lezavarta az egészet, én meg 3 óra múlva is csak a login-nál tartottam :O. Így msn-en átküldtem neki a nevet és a jelszót, valamint, hogy mit hova kell felvenni és 5 perc alatt készen is volt vele ;]

Jaaa, és most már 3 fordulós a regisztrációs hét. Bármelyik forduló után megszüntethetnek órákat. Szóval oda kell figyelni rendesen. Én előző félévben belefutottam egy ilyenbe a 2. forduló után. Az egészben az volt a "poén", hogy állítólag csak olyan órákat szüntetnek meg, amikre nincs meg a min létszám, de amin én voltam az full-on volt :F Az egyik tanárhoz valahogy nem akart senki se jelentkezni, így a másik tanár csoportjaiból megszüntettek 2-t és így rákényszerítették a hallgatókat, hogy ahhoz a tanárhoz vegyék fel :((( Éééés vajon miért nem akarta senki se oda felvenni....

(#7) j0k3r! jaja, aki a suli belső hálózatát használja az előnyben van ilyenkor.

Kicsit hosszúra sikerült és lehet kicsit off is, bocsi! :B

Új hozzászólás Aktív témák