Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Tebe
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Leírtam a véleményem, ami mögött volt érv is. Amit aztán megcáfoltak. Ezzel semmi gond, a fórumo(ka)t ezért találták ki.
Csak azt az egyet nem értem, hogy - persze ez nem mindenkire vonatkozik - miért kell ilyen stílusban írni. Írja le, hogy szerinte így van, ezért és ezért.
Lehet, hogy régimódi vagyok, de a legelső "tanuljál meg olvasni" típusú hozzászólás minden csak nem építő jellegű, a másikkal szemben elvárható tisztelettől meg aztán mérföldekre van.
Az elmúlt 5-6 évben tényleg ekkorát változott ez a fórum?
Itt így reagálnak általában ha az adott témában elsőre nincs pozitív vélemény - vagy ezzel most csak engem sikerült megtalálni?
Vajon a valóságban is ilyenek ezek az emberek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sweet.tv - internetes TV
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Bittorrent topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- LG 83G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest