Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tvamos nagyúr Azert, mert pont ugy olvastak el, amit te irtal, mint te a cikket. Mert ugye ott volt benne, hogy a tok miatt van a felhajtas... Es akkor mindenki funkcios alfa-bata volt, meg en is... mer en is rad akartam rontani! Lecci' ne sertodj meg egyebkent! Egyebkent a masik ok meg az, hogy neha jol esik a sajat kezunkkel eloallitani egy-egy hasznalati targyat!!! 
- 

Sk8erPeter nagyúr Hát én sem láttam egyáltalán indokoltnak a durva hangnemet a többiektől, akik rádpirítottak.  Úgy látszik, az írásos forma miatt nagyon eleresztik sokszor az emberek magukat, pedig így nem alakul ki konstruktív vita valamiről, hanem csak személyeskedés lesz belőle. Na, de ne OFF-oljunk. Úgy látszik, az írásos forma miatt nagyon eleresztik sokszor az emberek magukat, pedig így nem alakul ki konstruktív vita valamiről, hanem csak személyeskedés lesz belőle. Na, de ne OFF-oljunk. 
- 

persil nagyúr Itt egyetlen félreértés van, azt pedig te követted el. A cikk írója bumpert rakott a telójára, amit ráadásul csavarral kell rögzíteni és mivel nem akarta minden dokkolás előtt/után szétszerelni, ezért készített magának olyan dokkolót, amibe bumperrel együtt belefér a készülék. "hanem hogy van egy prémiumkategóriás eszköz, amihez vagy utángyártott holmikat, vagy otthon gyártott eszközöket kell fabrikálni, mert a gyárti nincs, vagy nem elégíti ki a felhasználói igényeket." 
 Ezer +1 kiegészítő van hozzá, nem igen hiszem, hogy bármilyen másik készüléket tudnál mondani, amihez ennyiféle dokkoló(meg egyéb) van, de most nem erről volt szó, hanem, hogy a batár méretű fém bumperrel együtt szeretné dokkolni.Vagy te elvárod, hogy az összes létező bumpernek/toknak megfelelő dokkolót is külön lehessen kapni... ? 
- 

Dick81 tag "még sincs hozzá olyan eszköz, amire szükség lenne." Ez így ebben a formában megint csak helytelen állítás. Azért azt ne várjuk már el egyik gyártótól se, - bármennyire is ellenszenves - hogy több millió felhasználó, kismilliárd igényét teljes mértékben kielégítő kiegészítőt gyártson! 
- 

erdoke titán Ha jól értem, szerinted az összes többi felső kategóriás okostelefonhoz létezik gyári dokkoló? Én pont fordítva látom, eddig üdítő kivétel volt az iPod/iPhone, bár elég borsos árat kér érte az Apple. Tehát a szóban forgó készülékhez kapható legalább kétféle gyári dokkoló, emellett még több tucatnyi egyéb megoldás is. Viszont a nagy többségük a pucér készülékhez készült, tokkal nem használható. Ezért készített magának olyat, ami pontosan az ő kedvenc tokjával együtt fogadja a telefont. 
- 

Dick81 tag De! Annyiba kerülnek! 
 Csak itt most nem bontatlan, hálózatfüggetlen i5-ről van szó!Miért akarod mindenáron bebizonyítani, hogy nem sikerült eljutni még a bejegyzés negyedik soráig sem!? "A történet ott indul, hogy a hőn szeretett iPhone 3GS-emet lecseréltem egy használt 4-esre." Ha utána néztél volna mielőtt bármit is leírsz, láthattad volna, hogy a 100.000 Ft sem érik el a használt i4-esek árai. ...de mindez részletkérdés. mod: 
 ha tudsz olvasni és látod, hogy mi ez akkor miért kell baromságokat leírni? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Úgy látszik, az írásos forma miatt nagyon eleresztik sokszor az emberek magukat, pedig így nem alakul ki konstruktív vita valamiről, hanem csak személyeskedés lesz belőle. Na, de ne OFF-oljunk.
 Úgy látszik, az írásos forma miatt nagyon eleresztik sokszor az emberek magukat, pedig így nem alakul ki konstruktív vita valamiről, hanem csak személyeskedés lesz belőle. Na, de ne OFF-oljunk.