Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Tebe
tag
Amúgy ebben a "Vapor Element Case bumper" cumóban ejtette le már valaki a telóját?
-
El Tebe
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Leírtam a véleményem, ami mögött volt érv is. Amit aztán megcáfoltak. Ezzel semmi gond, a fórumo(ka)t ezért találták ki.
Csak azt az egyet nem értem, hogy - persze ez nem mindenkire vonatkozik - miért kell ilyen stílusban írni. Írja le, hogy szerinte így van, ezért és ezért.
Lehet, hogy régimódi vagyok, de a legelső "tanuljál meg olvasni" típusú hozzászólás minden csak nem építő jellegű, a másikkal szemben elvárható tisztelettől meg aztán mérföldekre van.
Az elmúlt 5-6 évben tényleg ekkorát változott ez a fórum?
Itt így reagálnak általában ha az adott témában elsőre nincs pozitív vélemény - vagy ezzel most csak engem sikerült megtalálni?
Vajon a valóságban is ilyenek ezek az emberek? -
El Tebe
tag
"Lehet ugatni, hogy miért csinál valaki a rohadt drága telefonhoz otthon dokkolót, de."
1. Csináld utána.
2. Ha ahhoz van kedve?
Én is sok mindent otthon építek, mert nem lehet olyat kapni, mint ami nekem kéne, illetve ha lehet, akkor drága, el kéne érte menni... Van, akinek nem ügy összerakni egy ilyesmit, és ha otthon van minden?"Ez egy nagyon jó/szorakoztató hobbi: a modding+elektronika főleg erről szól, nem a pénzmegtakarítás a lényege.
-
El Tebe
tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Észre bizony

Ebben tényleg igazatok van: tehát a burkolattervező nem számolt a dokkolás lehetőségével, a gyártó pedig eleve nem fogja más termékét (burkolatát) is támogatni.
Ez egy érthető válasz, köszi.
Bár azt továbbra sem értem, hogy miért nem lehet ezzel az értelmes válasszal nyitni.
-
El Tebe
tag
-
El Tebe
tag
Mielőtt nekem esik mindenki:
Tudok olvasni, látom, hogy mihez, mi készült házilag.
Aki csinálta, annak egy nagy piros pont. Aki meg nem csinálta (gyártó) meg egy nagy fekete pont. Nem értem mi ezen a hozzászóláson felháborító. -
El Tebe
tag
Nem vagyok "iPhone hater" (pfujj de randa ezt leírni, így magyarul..), de valahol vicces/érdekes, hogy egy negyedmillás telefon mellé hekmányolni kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)