Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
|DavidWoody|
tag
válasz
blade zte
üzenetére
Ezt vallom en is. Fusson minden, ami elerheto ra. Nekem az a banatom, hogy ez a jatekban merul ki. Latnik valakit mar egyszer aki dolgozni akar egy ipadrol vagy iphonerol ,mert lehet rajtuk. Csak valami szamomra teljesen erthetelen okbol ugy gondoltok egy negyedmillios eszkozre mint kezikonzol. Ez a szomoru.
-
|DavidWoody|
tag
válasz
blade zte
üzenetére
Hogyisne, kifizetsz 100+ ezret egy okostelefonért, és minek is akarnál játszani, elég a flappy bird
Ezt legyszives ne vedd magadra, de azert eleg nagy szegyen hogy ez a szempont egy telefonnal
21 eves vagyok, egyetem mellett is van eleg sok szabadidom, de az eletbe nem pazaroltam annyira, hogy telefonon jatszak. Ez gaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
21 eves vagyok, egyetem mellett is van eleg sok szabadidom, de az eletbe nem pazaroltam annyira, hogy telefonon jatszak. Ez gaz.