Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
3Gs a 4-es fw-hez képest semmivel se lassabb, de azt vettem észre, ha fent van ezzel az ios 5, akkor jailbreak-el hajlamos laggolni feloldásnál, zenelejátszóban.
Régebb ilyen problémám nem volt 4-es szoftverrel, itt ütött szöget. Napokban valamilyen oknál fogva összeomlott a springboard, majd azt követően minden indításnál vagy alkalmazás nyitásnál jelen volt ez a hibaüzenet. Kapott restore-t a készülék s visszament a töménytelen mennyiségű adat, 14,7 gb-ból 2gb szabad és bármiféle szaggatás, apró lag nélkül megy, mint régen. Lehet a néhány fizetős applikációt megveszem rá s nincs akkor semmiféle barkácsolás. Elvégre így atom stabil a rendszer. Lehet, most kapok a fejemre ez a kijelentés után, de nekem 2 év alatt semmi bajom nem volt vele, nem fagyott le csak most a napokban, de ez betudható a rossz cydia-s bizbasznak. Le is kopogom, hogy eddig nem volt vele bármilyen jellegű probléma, remélem ezek után sem lesz.
Ios 6 jelen állás pillanat szerint már nem fog kijönni 3gs-re, bár semmi sem biztos, de az eddigi adatok alapján az utolsó 2 generáció támogatja az fw-t.
Kíváncsi vagyok az új rendszerre, sőt annál inkább az új iPhone-ra, hisz szeptemberben lehull a lepel.Néha Android-ra vágyok, de ismerősömét kézbe véve visszahúz a jó kis szifon. Vannak előnyei a rendszernek iOs-el szemben, de nekem legalábbis egy-két feature-t leszámítva jobban bejön az alma. Szinkronizáción kívül más bajom nincs, mondjuk ez is az esetek többségében 2-4 havonta ha előfordul.

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest