Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nálam a BlueSoleil 2.7.0.8 van fent, w7 64 bit OS és XP alatt. A SymbianOS által linkelt képen újabb van.
Aero: Én a Hama BT-oldalról szedtem Bluesoleilt, ez a kütyühöz való. Itt az oldal. Az enyém alul van 00086515.Amit az online leírásból megtudtam az újhoz:
A telefonon BT be, látható. PC-n jobb klikk a BT tray ikonon, Explore BT Places. Service indításhoz dupla katt a szolgáltatáson.Ha nem megy így, akkor letöltöm az újat és megnézem (jövő héten), vagy a linkelt korábbival próbáld ki. A réginél W7-en meg kell szakítani az aktív kapcsolatot, mert néha BSOD lesz leálláskor, de egyébként nincs gond a régivel.
Denyel: az n73 oprendszere nem s60v5, így nem is működhet sajnos (köszi Nokia a sokféle egymással nem kompatibilis OS-t...). Gnuboxra keress rá, azthiszem az van rá, és a Hiisi helyet azt kell felraknod. Parancsolj.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vagyunk páran, akiknek nincs wifi a telefonban, és a 3G előfizetés sem járható út...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest